Del 28 de març al 13 d’abril, 20 establiments de Salou participaran en aquesta ja consolidada iniciativa de les Jornades de l’Arròs de Salou, elaborant uns menús amb arròs, que aniran maridats amb vins i caves Castell d’Or. Aquest celler representa la unió de 16 cooperatives de Catalunya i ha estat seleccionat, per segon any, com a Millor Celler de Catalunya per la qualitat de molts dels seus productes. Durant la presentació, el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Hèctor Maiquez, ha remarcat que “estem satisfets per la celebració d’aquest esdeveniment, plenament consolidat dins de l’agenda gastronòmica local de Salou“; i “atès que enguany el municipi ostenta la capitalitat de la Cultura Catalana, volem vincular la gastronomia i l’enologia a la gran riquesa cultural, tradició i producte del territori“.

El regidor de Dinamització Econòmica de Salou, Hèctor Maiquez, ha remarcat que “atès que enguany el municipi ostenta la capitalitat de la Cultura Catalana, volem vincular la gastronomia i l’enologia a la gran riquesa cultural, tradició i producte del territori“. Per la seva banda, el president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha fet referència a que “si una cosa té Salou com a riquesa cultural gastronòmica és que inclou molta varietat de restaurants; i l’arròs és el vincle que pot unir un restaurant de sushi, un tailandès, un espanyol i un italià. Són les primeres jornades que es van fer, segueixen tenint molt èxit i els restauradors esperem, amb ganes, la data perquè comencin”.

El president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha fet referència al fet que “són les primeres jornades que es van fer, segueixen tenint molt èxit i els restauradors esperem, amb ganes, la data perquè comencin”
Jordi Amell, CEO del Grup Castell d’Or ha explicat que “aquestes jornades ens permeten, també, combinar la nostra proposta vinícola a un ingredient essencial de la nostra cuina, com és l’arròs del Delta de l’Ebre.”

Jordi Amell, CEO del Grup Castell d’Or ha explicat que “aquestes jornades ens permeten, també, combinar la nostra proposta vinícola a un ingredient essencial de la nostra cuina, com és l’arròs del Delta de l’Ebre. Per últim, el director comercial d’Hostaleria de Bayo, Santos Martínez, ha explicat que “som un producte de proximitat; la província de Tarragona és la tercera zona d’Espanya que més arròs planta i més arròs obté. Volem, un any més, que Bayo, l’arròs d’hostaleria per excel·lència, triomfi de la vostra mà”.

Els restaurants participants en aquesta cinquena edició de les Jornades de l’Arròs de Salou són: La Taberna del Áncora, Restaurant Bar “El Morro”, El Racó de Nico, Restaurant Cook & Travel, MRKT Gastrobar, Bufacaldos Restaurant, Malapecora by Bandarra Restaurant, Thai Salou, Arena Restaurant, 4R Casablanca Restaurant, O Mar Restaurant, Caffe di Mare, Amaranto, [M] nudo, La Taska Gastrobar, The Terrace at Hills – Infinitum, Tagliatella Salou, Restaurante Castillo de Javier, Morabito i Deliranto.
Els menús es podran consultar a la web: https://aeht.es/jornades-gastronomiques/