Deliranto celebra el reconeixement internacional de Pep Moreno al The Best Chef Awards 2025. Es tracta d’un dels guardons més influents de l’alta gastronomia mundial

El restaurant Deliranto de Salou ha rebut un nou reconeixement internacional a la gala celebrada a Milà, que va comptar amb la presència d’alguns dels cuiners més famosos del planeta. El seu xef i ànima creativa, Pep Moreno, ha estat premiat amb un dels prestigiosos ‘ganivets’ de The Best Chef Awards 2025, un dels guardons més influents de l’alta gastronomia mundial. És la primera vegada que un xef de la província de Tarragona rep aquesta distinció.

Aquest reconeixement situa a Pep Moreno i a Deliranto en el mapa internacional de la cuina d’avantguarda, destacant una proposta gastronòmica única que fusiona art, emoció i sabor en cada plat. “Aquest premi és un orgull no només per al nostre equip, sinó també per a Salou i per a tota la gastronomia catalana; seguirem treballant amb la mateixa passió per sorprendre i emocionar els qui s’asseuen a les nostres taules“, ha valorat Pep Moreno.

El restaurant Deliranto, “amb el seu inconfusible estil narratiu i teatral, ofereix experiències culinàries que transformen cada sopar en un viatge sensorial. Amb aquest reconeixement, reafirma la seva posició com un dels grans referents de la cuina creativa a l’Estat Espanyol“.