El Celler Masroig presenta la imatge del Vi Novell 2025, creada per JAJAJA Studio. L’etiqueta ha estat la proposta guanyadora del concurs que convoca el celler anualment amb un gran èxit de participació  El Celler Masroig ha presentat la nova etiqueta del Vi Novell 2025 celebrat al restaurant BOSCO Foods & Drinks de Barcelona

La imatge d’aquesta anyada porta la signatura de JAJAJA Studio, estudi barceloní format per Luca Cappuccio, Sara Comida, Gresy Torrisi, Aurora Imbrescia i Erik Alonzo, guanyadors del III Concurs d’Etiquetes del Vi Novell.  Segons l’estudi, el disseny s’ha inspirat “en l’acte central de la festa -l’espinjolament de la bóta- i en l’energia que envolta la primera tastada del nou vi.  El premi del concurs està dotat amb 3.000 € i la producció de l’etiqueta per a tota l’edició 2025“.

El disseny, fresc i gestual, evoca l’esperit festiu i col·lectiu que acompanya cada any l’arribada del primer vi de la temporada, i reflecteix la vitalitat i l’energia que defineixen el Vi Novell del Celler Masroig“, expliquen fonts del celler. El Vi Novell 2025 de Celler Masroig és un cupatge de garnatxa i carinyena que “destaca per la seva frescor, fruita i naturalitat, i que manté viva la tradició de l’espinjolament de la bóta, una pràctica que el celler conserva des de fa quinze anys“.

Cap a la 15a Festa del Vi Novell
Amb aquesta presentació s’inicia el camí cap a la 15a Festa del Vi Novell, que se celebrarà el 15 de novembre al Celler Masroig. La cita, ja consolidada dins el calendari festiu del cellermasroig.com. Montsant i del vi català, es reafirma “com una de les trobades populars més reconegudes per la seva capacitat de combinar música, gastronomia i tradició en un ambient obert i proper“.

Enguany, la festa comptarà amb el concert de Silver Monkeys (20.00 h) i l’acte més destacat de la nit: l’espinjolament de la bóta (21.30 h), que anirà a càrrec de la creadora de continguts i divulgadora de vins Marta Clot (@ladelsvins), padrina d’aquesta 15a edició. La celebració continuarà amb la sessió Flaixbac conduïda per Carles Pérez i Andreu Presas, que posaran música a una nit pensada per compartir, ballar i brindar.

Durant tota la vetllada es podrà degustar lliurement el Vi Novell i l’oli nou, acompanyats d’una àmplia oferta gastronòmica, amb tapes del Càtering Sabors amb Origen, hamburgueses i frankfurts de Garret’s Food i dolços artesans del foodtruck Raphaela.

Les entrades anticipades es poden adquirir online per 15 €, i 18 € a taquilla.
El Celler Masroig va ser pioner en la recuperació del Vi Novell a Catalunya, reprenent una tradició gairebé oblidada que històricament marcava el final de la verema i la primera tastada del vi nou coincidint amb Sant Martí. Des de fa quinze anys, el celler ha volgut donar-li un nou impuls, “transformant aquell ritual en una celebració oberta i contemporània, capaç d’apropar la cultura del vi a nous públics i reivindicar el paper del Priorat com a territori d’origen, autenticitat i festa“.

La Festa del Vi Novell del Celler Masroig “és avui una de les grans expressions de la cultura popular vinculada al vi a Catalunya“. Amb el pas dels anys, aquesta iniciativa “s’ha consolidat com un referent de divulgació i convivència, fent del Vi Novell un símbol de proximitat, tradició i identitat compartida“.