Recaredo ha estat reconegut com a destí segur per a l’activitat turística amb la certificació internacional ‘Safe Travels’, un distintiu atorgat per The World Travel & Tourism Council (WTTC) que té com a finalitat que els viatgers puguin identificar les empreses, entitats i destinacions d’arreu del món que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la COVID-19.

D’aquesta manera, “el segell avala el rigorós compromís de Recaredo per complir, tant per treballadors com per visitants, tots els protocols de seguretat i prevenció davant la COVID-19, establerts per l’Organització Mundial de la Salut (OMS)“, expliquen fonts del celler.

El distintiu esdevé una garantia de seguretat per a tots els visitants de Recaredo, on des de l’inici de la pandèmia s’han adaptat i reforçat totes les activitats turístiques i esdeveniments culturals tenint en compte les mesures d’higiene aprovades a cada moment per la Generalitat de Catalunya“, manifesten les citades fonts.

L’aposta i la voluntat de posar en pràctica un enoturisme segur i de qualitat ha fet que Recaredo “hagi confeccionat noves propostes de visita, prioritzant els grups reduïts de visitants i posant l’accent en opcions que es puguin desenvolupar a l’aire lliure. És així com, a banda dels espais de celler, es poden visitar tant la finca Serral del Vell com la icònica vinya del Turó d’en Mota, dos paratges únics al Penedès“. L’obtenció del segell ‘Safe Travels’ se suma al compromís de Recaredo envers la pràctica d’un model de turisme sostenible i responsable, certificat per quart any consecutiu per l’organisme Biosphère.