El Mirador dels Pilons, des d’on s’observa una més que espectacular panoràmica de la platja de Llevant de Salou i on comença el Camí de Ronda, ha estat l’indret escollit de la capital del turisme de la Costa Daurada per a l’enregistrament d’una escena de l’espot del celler Castell d’Or, amb la posta de sol com a teló de fons. Aquest és també un espai fàcilment identificable gràcies a l’espectacular escultura d’Antoni Rosselló Til que presideix aquesta part de la costa salouenca.

Castell d’Or va néixer l’any 2006 com a resultat de la unió d’un grup de cellers de diferents zones vitivinícoles ubicades al Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant. Aquests cellers, amb una història centenària, van decidir aleshores apostar “per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques“.

Per la seva part, l’alcalde i president del Patronat de Turisme de Salou, Pere Granados, ha remarcat que “a Salou i al seu litoral hi ha indrets de gran bellesa per localitzar imatges de record, promocionals i publicitàries”.  Granados ha volgut agrair públicament a Castell d’Or “que hagi escollit el municipi pel seu anunci, i ha manifestat que “la perspectiva d’un Salou que exhibeix natura i paisatge pot esdevenir un bon motiu, ja que posa en valor un Salou desconegut”.