Terra de Garnatxes ha lliurat un xec pel vi solidari La Garnatxa Valenta en el marc de la Barcelona Wine Week, la fira sectorial que se celebra aquests dies a la Fira de Barcelona. Durant la presentació, els representants de Terra de Garnatxes han fet entrega a Emmanuelle Perrier, en nom de l’Obra Social Infància de l’Hospital Sant Joan de Déu, d’un xec per valor de 7.000€ pels beneficis obtinguts amb la segona anyada del vi.

Els cellers que formen l’associació Terra de Garnatxes (Clos Figueras, Edetària, La Gravera, La Vinyeta, Viladellops i Vinyes Domènech) han aportat les seves millors bótes per elaborar aquest vi solidari, un cupatge que reflecteix les diferents garnatxes que es poden trobar al territori, així com els diferents tipus de sols, alçades i climatologia.

L‘objectiu que persegueix l’associació amb la comercialització d’aquest vi solidari és recaptar fons per destinar-los íntegrament al projecte Para los Valientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que treballa en la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa.

Sobre el vi

La Garnatxa Valenta és una edició limitada, amb ampolles numerades i elaborades amb garnatxes dels diferents cellers implicats en el projecte. El disseny de l’etiqueta és obra del nen Dídac Perianes qui, a través de la seva creació, va voler donar la seva visió sobre el futur del planeta, “un món on només hi haurà robots però que sabran entendre la importància de la terra i el molt que cal cuidar-la”.

Al projecte hi col·laboren també una sèrie d’empreses que s’han sumat a la causa aportant de manera altruista la seva feina: Associació Molinenca de Tast, encarregada de la distribució del producte; Associació de Suport als Infants de Molins de Rei; Etiquetes Chalaguier, amb la producció de les etiquetes; Manel Serra en la producció dels taps de suro; PCatS Comunicació, encarregats de la premsa i comunicació de l’acte de presentació; Ramondin, amb les càpsules; Smurfit Kappa, amb les caixes d’embalatge; Verallia, amb les ampolles; Vistudio, amb els grafismes i Wine Palace en la distribució del producte.