El prestigiós concurs alemany ‘Berliner Wine Trophy’ ha fet públics els resultats de l’edició “2022”. Aquest any, dos vins del Celler Altavins (DO Terra Alta), Domus Pensi 2017 i Almodí Roure 2020, han obtingut un dels reconeixements més valorats, la medalla d’Or, reconeixent així, “l’excel·lent qualitat dels vins que neixen d’aquesta bodega catalana amb més de 20 anys de tradició“, expliquen des del citat celler ubicat a Batea.

Fonts d’Altavins es mostren molt satisfets per aquestes distincions, pel que “el Berliner Wine Trophy s’ha convertit en la competició internacional de vins més important i gran a escala global. Cada any reuneix a experts del vi de tot el planeta que puntuen cada any més de 14.000 referències de vins. A diferència d’altres concursos de vins, únicament el 30% dels productes tastats poden ser guardonats en les seves competicions. Només els millors vins tenen el privilegi d’aconseguir una medalla del distingit concurs Berliner Wine Trophy“.

DOMUS PENSI:
Vi negre, 4 mesos en bota de roure francés
Varietats: 100% garnatxa peluda.

ALMODÍ ROURE 2020
Vi negre, 4 mesos en bota de roure francés
Varietats: 100% garnatxa peluda
“Tot un món de comerç, d’intercanvis culturals i de relacions entre éssers humans es desenvolupava al voltant del mercat, que els àrabs, establerts a la Catalunya Nova durant més de 400 anys, van anomenar “Almodí”, llegat d’un temps i d’una manera de fer que ha arribat fins a nosaltres.”