L’Agència Reus Promoció ha realitzat una acció promocional sota el títol “Reus, capital del Vermut” a Fenavin, la Fira del Vi estatal que es du a terme aquests dies a Ciudad Real. La iniciativa, que s’ha realitzat a la Sala de Cates i Activitats, s’ha fet coincidir amb l’hora del vermut i ha servit per presentar la ciutat i tots els seus atractius turístics. L’acció ha finalitzat amb un tast de totes les marques del Vermut de Reus.

Reus Promoció és present a Fenavin a través de l’estand que té a l’espai firal la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus. En aquest espai promocional Reus Promoció, donarà a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus, Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp, així com informarà de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències i activitats de “La Ruta del Vermut de Reus”, dirigides al públic individual, que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorirà l’allotjament als hotels de Reus.

Per Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, «la presència de Reus per segona vegada, a Fenavin així com a la resta de fires a les quals la ciutat de Reus és present, representen un impuls molt important tant pel que fa a la promoció de la nostra ciutat com dels nostres productes, en aquest cas, el que podríem anomenar producte estrella, que és el Vermut de Reus».

Per Caelles, la presència a Fenavin representa «una nova acció alineada amb els objectius fixats al Pla Estratègic de Reus Promoció, per al posicionament i potenciació de Reus com a Capital del Vermut».