Juvé & Camps i Primeres Marques han reunit més de 1800 professionals del sector en l’edició  MAGNIFICAT 2022, tot coincidint amb la celebració del centenari del citat celler. Per la seva part, Primeres Marques, la distribuïdora del grup J&C Prevalgui Brands, ha reunit seixanta de les més prestigioses cases estatals i internacionals del vi i destil·lats en aquesta trobada biennal

MAGNIFICAT, la cita professional impulsada des de 2014 per Juvé & Camps i la distribuïdora Primeres Marques, ha celebrat una nova edició al costat de més de 1800 professionals del sector. Una trobada que ha donat cita a grans cellers, així com a sommeliers, compradors, experts, periodistes i crítics del panorama vitivinícola nacional i internacional en el qual no sols s’han pogut gaudir de tastos magistrals i un gran nivell de vins, sinó celebrar també el centenari de la històrica casa en la seva seu de Espiells (Sant Sadurní d’Anoia).

Meritxell Juvé, 4a generació i CEO de Juvé & Camps, ha afirmat que “obrir les portes de la nostra casa coincidint amb les celebracions del nostre centenari amb aquest nivell de participació i de la mà d’aquests grandíssims cellers, ha estat un veritable privilegi. No sols hem estat envoltats de grans amics, sinó que a més hem pogut gaudir de la qualitat i excel·lència dels vins i espumosos que tots ells elaboren”. D’altra banda, el director general de Primeres Marques, Philippe Eberlé, ha destacat que “en aquesta quarta edició de MAGNIFICAT hem pogut posar en valor la diversitat vitivinícola d’Espanya i la resta del món, i el valor de la gastronomia del nostre país, que afavoreix positivament al món del vi. Portem més de 40 anys treballant amb bona part dels cellers presents i ha estat tot un èxit de convocatòria, amb cellerers que han vingut de tots els punts d’Europa“.

La jornada ha comptat amb un ‘programa exclusiu de tastos de primer nivell‘ les places del qual es van esgotar en menys de trenta minuts des de la seva obertura. Châteaux Margaux, una de les més llegendàries cases de Bordeus, presentada pel MW Álvaro Ribalta; tastos impartits de la mà de Markus Molitor i Gunter Küntsler, dues dels productors més prestigiosos d’Alemanya; un recorregut pels grans vins italians de la Toscana, impartida per una de les signatures més significatives d’Itàlia, Gaja; i un viatge per la garnacha a través d’alguns dels seus millors elaboradors a nivell mundial, des de M. Chapoutier, a Sara Perez, René Barbier, Telmo Rodríguez, Juan Asens, Marc Bournazeau o Joan Àngel Lliberia. Meritxell Juvé juntament amb el seu equip tècnic, ha presentat els pròxims 100 anys de Juvé & Camps i el seu projecte parcel·lari i també els vins d’altura han comptat amb el seu protagonisme, des de la visió de Pagaments de Anguix, l’última adquisició de J&C Prevalgui Brands a Ribera del Duero, a través d’un tast magistral de l’enòleg José Manuel Pérez Ovejas, assessor tècnic corporatiu del grup vitivinícola.

Durant tota la jornada de MAGNIFICAT s’han pogut tastar els vins de 55 cellers i destil·leries de tot del món, que han acudit amb les seves etiquetes més reconegudes, en un format de showroom tradicional. Aquestes han estat les marques que han format part dels vins i destil·lats exposats: Juvé & Camps, Propietat d’Espiells, Pagaments de Anguix, Delamain, Glenfarclas, Dartigalongue, Nonino, Livio Felluga, Bellevoye, Roger Groult, El Passador d’Or, Clément, Admiral Rodney, Morand, Cinquena do Noval, Ramos Pinto, Rei Ferran de Castella, Disznókó, Château Laribotte, Mes Martinet, Venus La Universal, Ànima Negra, Vinya Sastre, Cellers Puixança, Terra Remota, Vinya Les Nenes, Orto Vins, Rafael Cambra, Edetària, Itsasmendi, Fefiñanes, Pegàs, Cinc Llegües, Cellers Menade, R. López d’Heredia, Abadia dona Cova, Louis Roederer, Domaines Ott, Louis Latour, Simonnet Febvre, Léon Beyer, Jean-Pierre Moueix, De Ladoucette, Régnard, Marc Brédif, Markus Molitor, Künstler, Josephinen, M. Chapoutier, Veá, Pedroni, Château de Peix, Château Pichon Comtesse Lalande, Château Pichon Baron, Château Suduiraut, Château Montrose, Château Palmer, Château Malescot-*St. Éxupery, Château Beychevelle, Château Figeac, Domaine de Chevalier i Château d’Yquem.

J&C Prevalgui Brands
J&C Prevalgui Brands és el grup liderat per la família Juvé, integrat per quatre prestigioses marques vitivinícoles del sector: Juvé & Camps, Propietat d’Espiells, Pagaments de Anguix i la distribuïdora Primeres Marques. Regit pels principis que comparteixen, l’excel·lència i la sostenibilitat, J&C Prevalgui Brands “neix amb l’objectiu de consolidar el projecte d’una família cellerera que persegueix la perfecció en tots els processos, màxima qualitat de la vinya a la taula“.