Família Torres ofereix l’oportunitat de viure -un any més- la verema al Penedès amb tres experiències adreçades a públics diferents durant el primer cap de setmana de setembre. Per als curiosos i amants del vi, el celler proposa l’experiència sensorial ‘Del cep a la copa’, per als romàntics, el ‘Sopar de verema entre vinyes’ i per al públic familiar, el ‘Pícnic i verema en família’, tres propostes que se celebraran en l’emblemàtica finca Mas La Plana, a Pacs del Penedès, per a què tothom pugui participar del moment més esperat de l’any per tot viticultor i cellerer.

‘Del cep a la copa’ ofereix l’oportunitat d’aprofundir en el món del vi i descobrir les particularitats de diferents varietats de raïm, tant en forma de fruit com de vi. “Tot passejant entre vinyes, es farà un joc per identificar els diferents tipus de raïm i posteriorment es realitzarà un tast de quatre varietats diferents i de vins elaborats íntegrament amb aquestes varietats“. L’experiència, premiada com a Millor experiència per a la revista britànica Drinks International, també inclou una visita al celler i se celebrarà el dissabte 3 de setembre, de 18:00 a 20:30 hores.

El ‘Sopar de verema entre vinyes’ és la proposta de Família Torres per festejar la verema amb un sopar còctel elaborat pel xef Sergi Millet al jardí del restaurant El Celleret, a peu de vinya, harmonitzat amb una àmplia selecció de vins, música del DJ John Jacobsen i unes vistes incomparables. El sopar se celebrarà el dissabte 3 de setembre, de 20:30 a 1:00 hores, i s’ofereix l’opció de transport des de Barcelona amb autobús.

Finalment, el ‘Pícnic i verema en família’ és una experiència pensada “per gaudir-la amb tota la família o amb amics que consisteix en fer una verema tradicional, després d’un petit taller introductori” També inclou un pícnic de pa amb tomàquet, embotits i formatges artesans, regats amb vins de Família Torres, així com una visita al celler. Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 3 i diumenge 4 de setembre, de 10:00 a 13:15 hores.

Durant el mes d’agost, el celler de Família Torres a Pacs del Penedès organitza visites enoturístiques de dimecres a diumenge amb reserva prèvia. El Jardí Restaurant El Celleret també té obert aquests mateixos dies per dinar i ofereix sopars a la fresca amb música en viu els divendres i dissabtes al vespre. El celler compta amb la certificació de sostenibilitat turística Biosphere que reconeix el compromís sostenible del celler des d’un punt de vista ambiental, social i econòmic.

Per participar a les experiències de Família Torres, cal realitzar la reserva amb antelació a través del web www.torres.es o contactar el departament de reserves al telèfon 938177330 o al mail reserves@torres.es.