La DO Catalunya i el Grup Focus han renovat el seu acord de col·laboració durant la temporada teatral 2023/2024. D’aquesta manera, tots els teatres del grup a Barcelona comptaran amb els vins DO Catalunya en exclusiva, permetent als espectadors i espectadores completar la seva experiència cultural gaudint d’un maridatge de vi i teatre.

Els teatres Focus a la capital (Teatre Romea, Villaroel, Goya i Condal) compten amb un ampli ventall de referències de la DO Catalunya. Però la col·laboració no es limita a fora de la sala i de l’escenari. Al llarg de la temporada, el vi català i el DO CAT en particular, serà un personatge més de diferents muntatges i accions especials del grup, que és líder en la creació, producció i distribució d’arts escèniques al país. Es tracta de la tercera temporada de col·laboració entre el Consell Regulador i Grup Focus.

La winetruck de la DO CAT a La Setmana del Llibre en Català

Els vins de la DO Catalunya tornaran a ser els vins en exclusiva durant la Setmana del Llibre en Català, que arrencarà aquest divendres fins el proper 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona. L’esdeveniment, que no ha parat de créixer en expositors i assistents, comptarà amb un espai on poder acompanyar la lectura i les propostes literàries amb una copa de vi DO Cat. El format, a més, pretén ser més dinàmic i atractiu, amb una winetruck amb un ampli ventall de referències de la Denominació d’Origen i una terrassa des d’on poder gaudir de l’esdeveniment i de l’entorn.

La DO Catalunya, a més, maridarà algunes de les presentacions i tertúlies literàries que s’oferiran des de l’escenari de La Setmana en el cicle “Una copa de vi DO Catalunya amb…”. A més, la DO Catalunya també serà present al Mercat de Música Viva de Vic d’enguany. De la mà del TR3SC, el Club Català de Cultura, s’organitzarà un maridatge enomusical per a unes 120 persones el dissabte 16 de setembre. La sommelier de la DO Cat harmonitzarà 3 vins de la Denominació d’Origen amb 3 cançons d’artistes catalans que tocaran en directe: Ju, Albert Lax i Sara Terraza.