Juvé & Camps acaba d’estrenar un escumós. “tradicionalment original“, el Reserva de la Família Rosé. Es tracta d’un Brut Nature Gran Reserva amb el qual fer un pas més enllà, i que vol ser “un homenatge a la nostra essència, al coneixement profund del terrer, al mestratge en l’art del cupatge i a la perseverança que exigeix una llarga criança

Amb el Reserva de la Família Rosé es busca, segons Meritxell Juvé, quarta generació de la família fundadora de les caves centenàries i CEO de la companyia, “reescriure la història del rosat” i, alhora, es convida a descobrir “una nova faceta de l’univers escumós“. Meritxell Juvé manifesta que “és una experiència sensorial que marca un punt d’inflexió en la concepció de l’escumós del Penedès, per a Juvé & Camps, i simbolitza l’esperit inconformista i innovador, alhora que conserva el respecte i admiració per la tradició instaurada al llarg de generacions“. Elaborat amb les varietats xarel·lo, pinot noir i garnatxa de viñes pròpies, plantades ens sòls argilo-calcaris, i amb una criança mínima de 30 mesos, és ecològic amb certificació i apte per a vegans.

La nova cuvée manté el caràcter rebel i innovador de la casa de Sant Sadurní, que intensifica la seva aposta clara pel xarel·lo, raïm blanc identitari del Penedès i protagonista del seu assemblatge“. Aquesta varietat, famosa per la seva capacitat d’envelliment, és la clau en els escumosos de llargues criances. El cupatge s’enriqueix amb Garnatxa, que aporta seductores notes de fruita vermella cruixent, i Pinot Noir, que afegeix estructura i complexitat. “El resultat és un vi vibrant, fresc i equilibrat, amb una acidesa seductora i un toc salí final que realça la seva elegància. Reserva de la Família Rosé és una nova visió de la nostra història, la reinterpretació en rosat de l’escumós més icònic de Juvé & Camps“, afirma Meritxell Juvé. “Amb un estil fresc i sofisticat, aquest escumós pot acompanyar una àmplia gamma de plats o gaudir-se sol, en qualsevol moment del dia“.