El celler de Can Suriol, un referent en la producció ecològica i l’elaboració tradicional al Penedès, s’incorpora al grup d’elaboradors que defensen “un escumós 100% ecològic, de criança i amb identitat pròpia“.
Assís Suriol, pagès, enòleg i director general de Can Suriol, explica que l’entrada a ClàSSic Penedès respon a la seva convicció que “el Penedès és sinònim de productes de qualitat i de respecte pel territori“, valors que comparteixen plenament amb la filosofia de ClàSSic Penedès.

Per la seva banda, Josep Maria Albet i Noya, recentment escollit president dels elaboradors de ClàSSic Penedès, celebra aquesta nova incorporació i explica que “és una gran satisfacció veure com projectes com el de Can Suriol aposten per ClàSSic Penedès. Són un exemple clar del que representa ClàSSic Penedès: viticultors que conreen, elaboren i comercialitzen la seva pròpia producció de forma ecològica i respectuosa amb la terra. Cada nou celler que s’hi suma ajuda a reforçar un model que posa en valor la feina ben feta, i estem convençuts que aviat en seran molts més.”
Amb aquesta incorporació, ClàSSic Penedès continua ampliant el seu grup de cellers “sense perdre l’essència que el defineix: compromís amb el territori, elaboració ecològica i qualitat diferenciada. La suma de nous elaboradors reforça el projecte com un model de present i futur, basat en l’autenticitat i la sostenibilitat“.