Inspirat al Mediterrani, Blanc Pescador 0,0 s’elabora a partir de les varietats de raïm macabeu, xarel·lo i parellada, i manté l’essència de la seva versió original

Celler del Pescador, la marca de referència en vi d’agulla des de la creació de la seva cèlebre etiqueta fa més de 50 anys, treu al mercat el seu Blanc Pescador 0,0: el primer vi blanc d’agulla sense alcohol del mercat. Aquesta nova versió conserva el caràcter fresc i afruitat de l’original, adaptat ara a un públic que opta per aquesta mena de begudes.

Amb el llançament del seu primer vi sense alcohol, el celler vol “reforçar la seva gamma de vins refrescants amb una proposta lleugera i vibrant, que representa l’esperit alegre del Mediterrani. La nova proposta de Celler del Pescador és una delicada combinació de les varietats macabeu, xarel·lo i parellada, elaborat mitjançant un innovador procés de desalcoholització per a conservar la seva frescor i la seva característica bombolla fina i persistent“, comenten fonts de l’empresa.

Amb un contingut d’alcohol del 0,0%, aquest vi blanc d’agulla ofereix un color pàl·lid i lluminós amb centellejos daurats, aromes nítides a poma verda, cítrics i flors blanques, i un perfil gustatiu subtil i vivaç amb un toc de salinitat, que evoca la brisa marina. Es recomana servir-ho fred, entre 6 i 8 graus, per a gaudir al màxim de la seva efervescència i frescor.

Amb Blanc Pescador 0,0 ens posicionem dins de la tendencia que opta pel consum de begudes sense alcohol. Aquest nou vi és la nostra resposta al fet que tothom pugui compartir i gaudir de moments especials amb el sabor i l’essència que ens caracteritza,” afirma Antoni Madern, enòleg de Celler del Pescador.

Innovació en el procés de desalcoholització
Blanc Pescador 0,0 s’elabora a partir del mètode d’osmosi inversa, una de les tècniques més avançades per a desalcoholitzar el vi sense alterar les seves propietats essencials i clau per a mantenir la qualitat. Es basa en un procés físic que permet separar l’alcohol de la resta dels components del vi sense sotmetre’l a altes temperatures, la qual cosa ajuda a preservar les seves aromes i estructura. A través d’una membrana semipermeable ultrafina i sota pressió controlada, se separen l’aigua i l’alcohol mentre es preserven els compostos aromàtics i fenòlics. Durant el següent pas, l’aigua es reincorpora juntament amb les aromes naturals, assegurant que el vi conservi el seu equilibri i caràcter original.

Vins que neixen del Mediterrani
Blanc Pescador 0,0 representa més de 50 anys de tradició adaptada a les noves tendències i necessitats del consumidor. Aquesta versió sense alcohol manté intacta l’essència de l’icònic vi d’agulla, oferint una opció saludable i refrescant per a gaudi en qualsevol ocasió. Les seves característiques el converteixen en l’acompanyant ideal per a un brunch de cap de setmana, reunions familiars o tardes d’estiu, maridant a la perfecció amb amanides, mariscos, sushi, formatges frescos i postres suaus.