Corpinnat és un projecte col·lectiu que creix amb el territori
 amb la incorporació dels cellers Mas Bertran i AT Roca, CORPINNAT assoleix els 19 membres, consolidant la seva aposta per un model obert i integrador. El reglament de la marca, considerat un dels més exigents del món, garanteix escumosos de gran qualitat: 100% raïm ecològic, verema manual, vinificació íntegra a la propietat i llargues criances



Des del seu naixement el 10 d’abril de 2018, CORPINNAT ha integrat els següents cellers: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut, Pardas, Bufadors, Cisteller, Viader, Mas de la Basserola, Celler Kripta, DEMOST i, des d’avui, Mas Bertran i AT Roca.

Mas Bertran: passió i respecte per la terra

Situat en ple cor del Penedès, Mas Bertran manté la seva filosofia de respectar la terra, preservar les varietats autòctones i elaborar vins i escumosos amb personalitat pròpia. Fundat l’any 2005 per les cosines Eva Ventura i Roser Carbó, el celler ha passat d’un petit garatge a les actuals instal·lacions de Sant Martí Sarroca, creixent de manera orgànica i fidel al treball artesà.

Les vinyes, d’entre 20 i 70 anys, són conreades amb pràctiques respectuoses i de mínima intervenció, posant el paisatge i la natura al centre de la producció. Mas Bertran elabora tots els seus escumosos amb verema 100% manual, certificació ecològica i una criança mínima de 24 mesos, apostant per una producció limitada i de qualitat que arribi als mercats locals i internacionals amb l’autèntic sabor de la seva terra.

AT Roca: identitat i arrelament al territori


Fundat el 2013 per Agustí Torelló Sibill i la seva família, AT Roca té la seva finca als antics dominis del Monacat de Sant Sebastià dels Gorgs, un enclavament històric que simbolitza la connexió entre patrimoni i viticultura. Des dels inicis, la família ha apostat per una viticultura ecològica i regenerativa de secà, verema manual i una enologia de mínima intervenció, elaborant escumosos de llarga criança i 100% Brut Nature.

El projecte es construeix sobre dos pilars essencials: la vinya i les varietats tradicionals. AT Roca és la voluntat de dues generacions de transmetre l’essència del seu entorn i la singularitat del lloc, amb escumosos que reflecteixen la biodiversitat i la sostenibilitat, oferint vins amb personalitat pròpia i fidels al seu origen.

Un pas més per CORPINNAT
Amb Mas Bertran i AT Roca, CORPINNAT “reafirma la seva aposta oberta i integradora, vertebrant un sector que no només lluita per si mateix, sinó que defensa el paisatge, dona suport a la pagesia i posa en valor la identitat dels escumosos del Penedès. La marca col·lectiva continua creixent com a referent de qualitat, sostenibilitat i autenticitat al cor de la regió vinícola catalana“.