Celler Masroig acaba de treure al mercat Macabeu Zero, el seu primer vi sense alcohol, “que garanteix gaudir d’una copa de bon vi 0%. I és que Macabeu Zero és una beguda sense alcohol, però conserva els polifenols i antioxidants, els components més beneficiosos del vi, i aporta menys calories. Un vi lleuger, aromàtic i fresc per brindar sense límits“, expliquen fonts del citat celler de la DO Montsant.
Amb Macabeu Zero, el celler se suma a la tendència cada vegada més estesa al sector d’oferir propostes innovadores, alhora que saludables, per tal de donar sortida a les noves exigències dels consumidors. En aquest cas, es tracta d’un vi fresc, que transmet joventut, “però sense perdre el segell de qualitat que implica la marca Celler Masroig”, asseguren des del celler. “Macabeu Zero té la mateixa intensitat i frescor, així com la mateixa versatilitat que la resta dels nostres vins”, afegeixen.
Sobre el vi
Macabeu Zero és un vi blanc elaborat 100% amb macabeu, però amb un 0% d’alcohol. El raïm fa la fermentació tradicional en tines d’acer inoxidable a temperatura controlada, i una vegada elaborat el vi, es porta a terme un delicat procés de desalcoholització amb la mínima intervenció per tal de no alterar les aromes ni els sabors del raïm, respectant així al màxim el producte original. “El resultat és un vi de color groc verdós, elegant i brillant. En nas presenta aromes a fruita amb tocs cítrics, i un cop en boca és un vi fresc, equilibrat i rodó, amb sabors fruitats i herbacis“, comenten.