Amb motiu de l’Any Joan Perucho, l’Ajuntament de Gandesa en col·laboració amb l’Escola Agrària de Gandesa han creat el vi Sang de Vampir per commemorar-lo. Es tracta d’un vi negre, cent per cent garnatxa, representatiu de la Terra Alta. L’etiqueta reflecteix l’estil artístic que l’escriptor escollia per a les portades dels seus llibres, molt influenciades pels corrents artístics dels anys seixanta.

Utilitzant la tècnica del collage, l’etiqueta mostra algunes de les coses més rellevants de la vida de Perucho: els vampirs i la ciència-ficció de la seua literatura, el Pop Art dels anys 60 i Gandesa, on va viure i es va inspirar per al seu llibre més conegut: Les històries naturals. L’etiqueta -obra de Laia Domènech- ha estat concebuda per l’estudi Tercer Primera.

El vi es pot adquirir fent una comanda a l’Escola Agrària de Gandesa i també es distribueix a través de la botiga en línia Viorigen.

La capital de la Terra Alta va ser una de les ciutats més importants en la vida i obra de l’escriptor, on hi va exercir de jutge de primera instància.