Nou cellers de la DO Tarragona han volgut mantenir aquesta proposta tot i la incertesa generada en les últimes setmanes i participaran enguany a la Festa de la Verema d’aquesta denominació d’origen que se celebrarà entre els dies 25 i 27 d’aquest mes de setembre. En concret al llarg d’aquestes jornades es podrà participar en diverses activitats a les Vinyes del Tiet Pere de Vilabella, al Celler Mas Bella de Masmolets, Vinya Janine de Rodonyà, Cellers Blanch de Puigpelat, Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp, Adernats de Nulles i de la Ribera d’Ebre Celler Pedrola de Miravet, Molí de Rué de Vinebre i Vins i Olis Suñer de Ginestar.

Òscar Peris, regidor de l’Ajuntament de Valls i Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona, aquest matí al celler Mas Bella de Masmolets / J.Carrion

En aquest enllaç podeu consultar amb detall les diverses iniciatives:

DOT Festa de la verema 2020 Díptic A4

“Tots aquests cellers -expliquen fonts de la citada denominació d’origen- proposen activitats força diferents adreçades a les famílies o a grups d’amics al voltant de la verema, la feina de l’enòleg o el viticultor que van des de la trepitjada de raïm a l’antiga, fins a un esmorzar de veremador, passant per descensos en kayac per l’Ebre acompanyats d’un tast de vins; un concurs de beure en porró, berenars amb brasa, passejades per la finca, sopars de final de verema o un escape room”.

Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona, ha explicat aquest matí que “el nostre sector ha fet un gran esforç per adaptar l’enoturisme als protocols sanitaris anti-Covid”. En aquest sentit, totes les visites tindran l’aforament limitat amb grups de 10 com a màxim que no tindran contacte entre ells, s’oferirà gel desinfectant en tot moment i també s’haurà de mantenir la distancia de seguretat i fer servir la mascareta.

El cartell anunciador de la festa.

Tota la info amb preus, horaris i telèfons de reserva i informació la podeu consultar a www.dotarragona.cat

Restauradors de Valls i comarca organitzen els “Maridatges de Verema”

L’Ajuntament de Valls, amb el suport de la DO Tarragona, tot un seguit de sopars maridats amb vuit restaurants de Valls i comarca en els quals aquest sector oferirà menús gastronòmics confeccionats expressament per aquest projecte que aniran acompanyats dels vins de vuit cellers a partir de les propostes que els han fet arribar els enòlegs de cada celler. Els impulsors de la iniciativa consideren que “el sector del vi està fent un gran esforç per intentar normalitzar la situació que vivim, afirmant que totes les iniciatives es faran complint escrupolosament els protocols anti-Covid 19 i amb l’aforament limitat i controlat”.

Tots els sopars de la proposta ‘Maridatges de Verema’ tindran lloc a les 21h i cal reserva prèvia directament a cada establiment. Els restaurants que participen en aquesta nova iniciativa que té com a objectiu la promoció de la gastronomia local i comarcal i també els vins de la DO Tarragona son Masia del Pla, conjuntament amb el Celler Mas Vicenç (25 de setembre); Restaurant el Tast, de l’Hotel Class i el Celler Vinyes del Tiet Pere de Vilabella (26 de sembre); el Portal 22 i Celler Blanch de Puigpelat (1 d’octubre); Restaurant Cervelló de Fontscaldes i Celler del Cesc de Nulles (2 d’octubre); Restaurant El Tros i Estol Verd Celler de Rodonyà (3 d’octubre); El Trispolet i Celler Sanromà de Vila-rodona (9 d’octubre); Roquet Cafè i Mas Bella de Masmolets (10 d’octubre) i Restaurant Casa Fèlix i Vins i Caves Vives Ambròs de Montferri (16 d’octubre). Els preus dels menús van dels 35 als 38 euros i les places són limitades.