Els nous Sols Repsol Ferran Cerro Restaurant de Reus i El Celler de l’Arbocet de Riudoms ja formen part del Consell d’Experts de l’AEHT, una entitat que aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ha presentat a Tarragona l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels dos nous restaurants de les comarques tarragonines guardonats amb la distinció Sol Repsol. Durant l’acte s’ha fet lliurament de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant de Reus i a Montserrat Montalvo d’El Celler de l’Arbocet de Riudoms, en un acte simbòlic que suposa la seva entrada a un consell que actualment està format per restauradors afamats del sector de la gastronomia i la restauració tarragonina; concretament per totes les seves Estrelles Michelin i Sols Repsol: : Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l’Antic Molí; i també pel director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Francesc Pintado, durant el seu discurs ha expressat que “El nostre Consell d’experts fa una tasca descomunal promocionant el nostre destí en promocions, presentacions, show cookings, tasts, jornades gastronòmiques. Són la imatge i el referent d’un sector que viu moments duríssims i que més que mai aposta per la qualitat amb sacrifici i amor a l’ofici”.

Per una banda, Ferran Cerro, de Ferran Cerro Restaurant, s’ha mostrar agraït per aquest reconeixement i “aquesta oportunitat de formar part d’aquesta ‘família’” i ha animat a “tirar endavant units” fent referència a la situació actual del sector. Per altra banda, Montserrat Montalvo, d’El Celler de l’Arbocet, també s’ha mostrat molt satisfeta i durant el seu discurs ha volgut fer menció al seu equip “sense ells tot això no seria possible”, ha dit.

Foto de família amb els restauradors que han apadrinat les dues noves incorporacions.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb “l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 670 socis que en formen part. Ferran Cerro i Montserrat Montalvo han agraït a Repsol i l’AEHT la confiança depositada en el seu establiment i el reconeixement que atorguen a la seva feina“, expliquen fonts de lassociació.