Celler Masroig presenta la segona edició del seu Room Escape virtual per gaudir del celler des de casa vostra durant aquests temps de restriccions

El celler fa dies que està molt tranquil. Aquest virus estrany que ens ha fet quedar a casa impedeix que pugueu arribar a El Masroig, quan abans, els dissabtes i diumenges, el celler s’omplia de visitants, de vida i d’alegria. Celler Masroig us enyora i per això us presenta aquest Room Escape virtual, perquè pugueu redescobrir-ne la seva història escrita en parets centenàries“, expliquen els seus responsables durant la presentació d’aquesta iniciativa. “Desxifreu tots els enigmes d’aquesta visita virtual, aconseguiu resoldre tots els nivells i arribeu al final d’aquesta activitat per a reclamar el premi que us correspon com a guanyadors. Endinseu-vos dins dels trulls subterranis i recordeu els vins que han emocionat a tantes generacions, per fer-li arribar al celler una mica del vostre escalf mentre no pugueu venir a visitar-lo en persona. Esteu preparats? Celler Masroig us espera!“.

L’activitat consisteix en un Room Escape virtual que es pot trobar a l’apartat d’enoturisme de la web de Celler Masroig. Cal destacar que es tracta d’una activitat gratuïta que té com a objectiu fer-vos gaudir del celler des de casa vostra, ara que no podeu arribar-hi en persona. Inclou un premi per a tots aquells que aconsegueixin arribar al final de l’activitat.

Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç:

https://cellermasroig.wixsite.com/cellermasroig