El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat impulsa una eina per divulgar i donar-la a conèixer. Es tracta de l’Aula de Formació, que obrirà les portes al públic la segona quinzena de juny. Aquest espai formatiu i divulgador, comptarà amb tres nivells d’activitats: la primera adreçada als amants i encuriosits pel vi (winelovers); la segona dirigida als professionals del sector del vi i la tercera per a prescriptors i divulgadors del vi. Durant els primers mesos s’oferirà al públic el primer nivell de formació.

El temari que es donarà a conèixer a l’Aula de Formació està dividit en història i territori, vinya, cellers i vins. Els assistents, a més, podran degustar els vins que representen cadascuna de les categories de producte que s’elaboren en el marc de la DOQ Priorat. En finalitzar la sessió formativa els participants podran optar a un diploma acreditatiu dels seus coneixements.

Presentació als cellers

Abans de l’obertura al públic es realitzarà la presentació de l’Aula de Formació als diferents cellers de la DOQ Priorat. Les sessions de l’Aula de Formació es desenvoluparan al segon pis de la seu del Consell Regulador de la DOQ Priorat (al municipi de Torroja), un espai que ha estat adaptat per facilitar la màxima operativitat per als assistents.