La Denominació d’Origen Terra Alta serà l’encarregada d’encetar, aquest pròxim cap de setmana, el cicle La Pedrera amb DO, una experiència immersiva que fusiona l’arquitectura modernista de Gaudí amb el vi i la cultura vitivinícola del territori a través de tastos i activitats culturals. D’altra banda, la DO es mostra molt satisfeta del tast per a professionals realitzat aquesta setmana a Barcelona

Dissabte 19 i diumenge 20, els vins de la DO Terra Alta seran els protagonistes de dos tastos guiats que “serviran per aprofundir en les particularitats dels vins d’aquesta Denominació d’Origen, amb especial atenció sobre aquells elaborats amb Garnatxa blanca, la varietat més emblemàtica de la DO Terra Alta“, expliquen fonts del Consell Regulador. Serà a les 12h a la Sala Gaudí de La Pedrera. El vespre de dissabte, de 19h a 21h, serà el moment de portar a terme una trobada més lúdica que vincularà la cultura, la gastronomia i el vi de la DO Terra Alta al terrat de La Pedrera, un espai immillorable per gaudir dels vins en un ambient relaxat.

Excel·lent acollida als vins de la DO Terra Alta en la seva tornada a Barcelona

La setmana arrencava amb un tast presencial a Barcelona després de més d’any i mig sense poder oferir tastos a conseqüència de la crisi sanitària. A l’acte van assistir periodistes i prescriptors del sector que van rebre la iniciativa amb moltes ganes de recuperar a poc a poc la normalitat. El tast va estar guiat per Álvaro Ribalta, recentment reconegut com a Master of Wine, i amb la participació dels cellers elaboradors dels 7 vins presentats. “Els vins, que van ser triats especialment pel comitè de tast de la DO Terra Alta i entre els millor valorats a certàmens internacionals, van ser molt ben rebuts pels assistents, que els van qualificar d’excepcionals”.