Aquest cap de setmana continua el cicle ‘La Pedrera amb DO’ amb els vins del Penedès com a protagonistes. La Denominació d’Origen Penedès ha preparat per l’ocasió dos tastos especials: per una banda, dissabte 2 de juliol, a les 12 hores, es combinaran els vins de la DO Penedès amb embotits i patés de Mallart, de la Fundació Mas Albornà, i diumenge 3 de juliol, a les 12h, es maridaran els vins de la DO Penedès amb formatges de Xerigots.

La setmana passada es va oferir el tast amb la DO Catalunya i, durant aquest estiu, passaran per la Pedrera la DO Penedès, la DO Alella, la DOQ Priorat i la DO Montsant. La resta, serà els mesos de setembre i octubre. Les places són limitades i es poden adquirir a la web de La Pedrera.

Arquitectura, modernisme i vi

Concretament, cada cap de setmana dels mesos de juny, juliol, setembre i octubre es dedicarà a una Denominació d’Origen del vi i s’oferiràn dos tastos que aprofundiran en els tipus de vins i les especificitats de cada DO, els dissabtes i els diumenges a les 12h. Una oportunitat especial per conèixer a fons les característiques dels vins de qualitat que s’elaboren a Catalunya, així com la cultura del vi.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre La Pedrera – Casa Milà i l’INCAVI, amb la col·laboració de les dotze Denominacions d’Origen catalanes. Així doncs, durant aquests propers mesos, La Pedrera es convertirà en un escenari excepcional per gaudir d’una experiència única que vincula l’edifici modernista amb el territori i els vins catalans.