La DO Catalunya se suma al Festival Cruïlla 2021, que se celebrarà a Barcelona els dies 8, 9 i 10 de juliol. La col·laboració, que arriba setmanes després de l’estrena de l’espot “El meu vi, les meves normes”, és una nova aposta pels nous moments de consum. La DO Catalunya comptarà amb un espai amb un ampli ventall de vins i professionals que podran recomanar i prescriure als clients i clientes la referència més afí als seus gustos. D’aquesta manera, la DO “es manté fidel al missatge de la seva campanya d’enguany, d’apropar-se al consumidor final, donant major visibilitat a les seves necessitats i a les seves maneres de fer, que són ben diverses

Durant aquests tres dies, la DO Catalunya comptarà amb un espai on hi haurà un ampli ventall de vins i professionals que podran recomanar i prescriure als assistents -unes 25.000 persones diàries- la referència més afí als seus gustos. Amb aquesta col·laboració, que es converteix en una de les més rellevants per a aquest estiu, “la DO Catalunya manté el seu compromís amb la cultura, entenent que el vi forma part també de la nostra cultura“.

Per altra banda, la DO Catalunya també farà arribar un lot de vins a tots els artistes i grups que hi participen. “Els sectors de la cultura i del vi tenen molts denominadors comuns després de mesos de pandèmia, que els ha castigat durament, així que la DO Catalunya posa de manifest la necessitat de sumar i col·laborar més que mai“, expliquen fonts de la citada DO. Els seguidors de les xarxes socials de la DO Catalunya podran optar a guanyar un abonament doble, entrant en un sorteig que s’allargarà des del 28 fins el 30 de juny. Per participar, simplement hauran d’accedir a l’Instagram de la DO Catalunya i seguir les instruccions que es detallen a la publicació corresponent al sorteig.

Per altra banda, a més de la cultura, el Festival Cruïlla aposta també per la sostenibilitat del projecte en un sentit ampli i, en conseqüència, també pels productes de proximitat. Són valors que, sens dubte, la DO Catalunya també promou. El Festival Cruïlla es realitzarà els dies 8, 9 i 10 de juliol del 2021 al Parc del Fòrum sense distància de seguretat i amb un aforament de 25.000 persones al dia gràcies a la col·laboració amb la Fundació de Lluita Contra la Sida i Malalties Infeccioses i el vistiplau de les conselleries de Salut, Cultura i Interior de la Generalitat de Catalunya. Per fer-ho possible, caldrà que tots els assistents, incloent artistes, treballadors i periodistes, realitzin un test d’antígens cada dia abans d’accedir al recinte. Un cop fet el test s’entregarà una mascareta FFP2 que s’haurà de portar durant el festival, excepte en el moment en què s’estigui bevent o menjant.