La directora general de l’Incavi, Alba Balcells, ha visitat avui la seu del Consell Regulador de la DOQ Priorat, on ha estat rebuda per el president de l’ens, Salus Àlvarez, acompanyat dels membres del Consell Rector. Durant la visita, la directora de l’Incavi ha conegut els diversos projectes que s’estan desenvolupant des del Consell Regulador, d’entre els quals en destaca l’Aula de Formació, que es posarà en marxa en el decurs de les properes setmanes.

L’Aula de Formació és impulsada des del Consell Regulador de la DOQ Priorat amb l’objectiu de fomentar la divulgació i la promoció de la DOQ Priorat amb l’especial atenció a la història, el terrer, la viticultura, els cellers i, com no; als vins que són la imatge al món del nostre territori.

Durant la visita, el president del Consell Regulador també ha exposat el projecte de traçabilitat que es desenvolupa per a tots els vins que es troben inclosos en la classificació pròpia “Els noms de la terra”. De fet, en l’actualitat més del cinquanta per cent dels cellers de la DOQ Priorat participen en aquest projecte, que engloba els vins de Vila, els vins de Paratge, els vins de les Vinyes Classificades; els vins de les Grans Vins de Vinyes Classificades i els vins de Velles Vinyes.

La visita de la directora general de l’Incavi, Alba Balcells, ha servit per enfortir la relació que ha d’existir entre les diferents institucions que vetllem per la bona marxa de la viticultura a Catalunya.