La Denominació d’Origen Montsant i el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya (VINSEUM) han signat aquest matí un conveni de col·laboració mitjançant el qual la DO passa a formar part del col·lectiu d’entitats amigues del VINSEUM i es converteix en soci patrocinador.

L’acte ha tingut lloc al pati gòtic del museu de Vilafranca, i ha comptat amb l’assistència de Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, i Joan Tarrada, president del VINSEUM. Amb la signatura d’aquest acord, ambdues entitats formalitzen una relació de col·laboració que té com a objectiu principal la difusió de la cultura del vi.

Aquest acord arriba després de 5 anys de col·laboració continuada entre les dues entitats per portar el Most Festival al Priorat. Una col·laboració que ha anat a més any rere any i que ara culmina amb aquest acord gràcies al qual la DO Montsant tindrà una presència més activa tant al propi museu com a altres activitats que es puguin portar a terme des del VINSEUM.

El suport a la cultura en general i el foment de la cultura del vi al territori són les principals motivacions que han portat a la DO Montsant a sumar-se al projecte del VINSEUM. Amb aquest conveni de col·laboració, la DO continua posant esforços en la divulgació de la cultura vitivinícola i ajudant en la seva projecció.