Molt bona acollida de les activitats programades dins la Festa de la Verema d’enguany de la Denominació d’Origen Tarragona. Entre ahir dissabte i avui diumenge, les activitats enoturístiques han omplert nou cellers de la Denominació d’Origen Tarragona dins els actes programats en el marc de la festa d’enguany

Els cellers que han rebut el gruix de participants han estat Adernats (Tast entre vinyes i esmorzar de Verema), Cellers Blanch (Escape room + tast), Celler Mas Bella (Pínic de Verema), Vinyes del Tiet Pere (Esmorzar de Verema amb ostrons del Delta i maridatge amb macabeu), Mas Vicenç (Festa de la Verema en família), Vinya Janine (Final de camí de la Verema), Celler Pedrola (Temps de Verema), Molí de Rué (Riu i vi), Vins i Olis Suñer (Wine en kayak especial Festa de la Verema). La darrera iniciativa programada es portarà a terme el cap de setmana vinent al Celler Mas del Botó d’Alforja (Festa de la Verema Antiga). La majoria de cellers participants, han omplert el seu aforament.

El President del Consell Regulador de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, ha explicat que “la programació d’enguany ha superat les expectatives i ha destacat la presència de molts assistents procedents del nostre territori i també de les comarques barcelonines”. Ferré ha destacat “la importància que l’enoturisme té pels nostres cellers com pel nostre projecte global de la Denominació d’Origen Tarragona. En aquest sentit vull remarcar també les propostes incloses dins la Ruta del Vi que fan possible realitzar la majoria d’aquesta mena d’iniciatives durant tot l’any“.

El responsable de la citada DO ha volgut destacar igualment “l’esforç que els cellers fan per donar a conèixer els seus projectes i la tasca de dinamització del territori que això suposa i més encara durant aquestes setmanes quan tots estem entrant el raïms als nostres cellers en unes jornades de treball llarguíssimes”.

Esmorzars enmig de les vinyes, sortides a fer la verema, maridatges amb d’altres productes de la zona, sortides en kayak, escape rooms, tastos amb música, així com les visites als cellers han estat algunes de les activitats realitzades aquest cap de setmana.

 

inya Janine