La Guia de Vins de Catalunya torna a celebrar la gran festa del vi català. Serà el pròxim dilluns 15 de novembre, després de dos anys d’aturada a conseqüència de la crisi sanitària. I ho fa seguint estrictes controls per tal de garantir les mesures sanitàries recomanades

D’entrada, i per primer cop en els seus 14 anys d’existència, la festa se celebrarà a l’aire lliure, en concret a l’espai Fòrum de Barcelona, un recinte acostumat a congregar celebracions multitudinàries garantint les distàncies de seguretat. A més, tot i ser un espai obert, se celebrarà a la zona coberta del Fòrum per evitar problemes en cas de pluja.

Més de 100 cellers i 400 referències

Entre els grans atractius d’aquesta 14a edició de la festa es troba la possibilitat de tastar més de 400 referències del centenar de cellers que hi participen, tot un rècord que no fa més que engrandir la musculatura de l’acte més multitudinari i representatiu del sector del vi a Catalunya. Entre totes aquestes referències es podran tastar, a més dels vins guanyadors d’aquesta edició, petites produccions i edicions limitades de difícil accés per a una bona part dels professionals del sector.

Gala de lliurament dels Premis La Guia de Vins de Catalunya 2022

Com cada any, la jornada arrencarà amb la tradicional gala de lliurament dels Premis de La Guia als vins millor puntuats d’entre les 1.248 referències presentades a aquesta edició 2022, tot un rècord de participació si tenim en compte les complicacions d’aquest any, amb pandèmia inclosa. La gala de lliurament de premis comptarà enguany amb una mestra de cerimònies excepcional, la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras.