Des dels seus orígens, el celler de la família Juvé s’ha especialitzat en l’elaboració de Caves de llarga criança, capaços d’harmonitzar amb tota mena de plats i convertint un dinar en una gran simfonia d’aromes i sabors. Sota aquesta premissa, Juvé & Camps presenta una selecció exclusiva de tres anyades molt especials del seu Reserva de la FamÍlia, “el cava que millor els defineix i que ha conquerit els paladars dels cinc continents“, expliquen fonts del celler. Sinfonia Vertical és el nom d’aquesta edició limitada, que reuneix les anyades 2009, 2012 i 2015. Tres versions singulars amb peculiaritats climàtiques i llargs períodes de criança elaborades pel celler de Sant Sadurní d’Anoia.

Juvé & Camps Reserva de la Família, “el vaixell almirall del celler, era el Cava destinat al consum privat de la família, als qui els agradava gaudir de l’espumós al natural. Va ser llavors quan, després de compartir-ho amb clients i amics durant celebracions i sopars privats, la família Juvé va percebre que agradava molt pel seu caràcter únic. Amb les anyades que ara es comparteixen en aquesta edició limitada, la família vol compartir la seva reserva personal oferint unes anyades icòniques, que destaquen per la seva excel·lència i qualitat d’expressió“, manifesten les citades fonts.

Amb Simfonía Vertical, Juvé & Camps es vol “preparar per a les celebracions del seu centenari sempre recordant la importància de l’origen, de la terra i fidel a l’essència dels valors tradicionals del celler“. Per això, les ampolles de Simfonía Vertical compten amb una etiqueta especial amb informació dels enòlegs, Toni Cantos i Gloria Vilomara, sobre les característiques de cada anyada, així com la data de degolli, el número d’ampolla i consells dels sommeliers de l’equip. En total, més de 270 mesos de criança units en tres ampolles plenes de personalitat i caràcter que són el reflex més pur de 3 anyades que mostren les característiques de la seva finca de Espiells, units a la paciència i el valor que té el temps per a Juvé & Camps. Cent anys elaborant grans caves i atorgant-los el temps necessari per a aconseguir l’excel·lència i gaudi dels seus amics, clients i família. El seu PVP serà de 150 euros.

Cent anys elaborant Grans Reserves
El cognom Juvé està lligat a la història del Penedès des de fa segles. Encara que els seus inicis vitícoles es remunten al 1796, no va ser fins a 1921 quan Joan Juvé Baqués i Teresa Camps Ferrer van elaborar la primera ampolla de cava en el celler de la seva casa, a Sant Sadurní d’Anoia. “Al llarg d’aquests anys hem apostat pel cultiu i cura de la nostra pròpia vinya, sempre amb el màxim respecte per l’entorn. Això ens ha permès seleccionar les millors parcel·les de Propietat de Espiells per a elaborar caves gran reserva amb el caràcter i la personalitat únics de la terra que els ha vist néixer”, afirma Joan Juvé.

Juvé & Camps, líder en cava Gran Reserva ecològic
Presidit per Joan Juvé i dirigit per la seva filla i quarta generació, Meritxell Juvé, la família porta dos segles dedicada a la viticultura. Compten amb 271 hectàrees de vinya pròpia cultivades de forma 100% ecològica i en les seves caves subterrànies del celler de Sant Sadurní d’Anoia neixen marques reconegudes com La Capella, La Siberia, Gran Juvé & Camps, Milesimé, Milesimé Rosé, Blanc de Noirs, Reserva de la Família, Essential, Cinta Púrpura, Nèctar Blanc i Brut Rosé. Juvé & Camps forma part del grup J&C Prime Brands, que agrupa també a tres altres empreses vitivinícoles de prestigi: el celler de vins tranquils del Penedès Propietat d’Espiells, el celler de Ribera del Duero Pagos de Anguix i Primeras Marcas, que distribueix els vins més afamats de les denominacions d’origen més reputades del món.