El Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles convoca enguany la seva 14a edició i obrirà les inscripcions el proper dimarts, 11 de gener, a les 10,00 del matí. Per tal de formalitzar la inscripció caldrà fer-ho única i exclusivament a través de la pàgina web de Vila Viniteca https://cataporparejas.vilaviniteca.es/, realitzant-se per rigorós ordre d’arribada fins que s’esgoti l’aforament on es realitzaran les proves, fitxat en un total de 120 parelles. Aquest és un certamen de tast, únic al món, que tindrà lloc el diumenge 13 de març a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

L’any passat no es va poder fer l’edició prevista com a conseqüència de la situació sanitària provocada per la Covid 19. El premi compta amb una dotació econòmica de 40.000 euros: 30.000 euros per a la parella guanyadora, 7.000 euros per a la segona classificada i 3.000 euros per als tercers. L’autor del cartell del 14è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles és América Sánchez, dissenyador conegut per  rebre el Premi Nacional de Disseny el 1992, el Premi Ciutat de Barcelona 2001 i se li ha concedit el premi Laus en sis ocasions, entre elles el Laus d’Honor 2020.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç:

https://www.vilaviniteca.es/ca/content/14o_premio_vila_viniteca_de_cata_por_parejas/