Després de la bona acollida de les visites dels darrers mesos al Celler Masroig, aquesta entitat cooperativa posa en marxa a les portes de la primavera dues noves experiències enoturístiques. Així doncs, aquestes noves activitats se sumen a l’àmplia oferta de propostes que el Celler Masroig posa a disposició dels seus visitants, com poden ser el pack de tast i calçotada, la visita al molí d’oli o l’esmorzar entre vinyes, entre d’altres.

Tast de vins al ferrocarril històric de Móra la Nova

La primera activitat, es durà a terme el proper diumenge 13 de març a les 11.00h. El Celler Masroig proposa fer un viatge al passat, concretament al segle XIX, a bord del ferrocarril històric de Móra La Nova i gaudir d’un tast amb els vins Solà Fred, una de les gammes del celler més exportades internacionalment.

El tast de vins maridarà amb les gastronomies típiques de Brasil, Anglaterra i Itàlia. Per tant, els assistents podran gaudir d’una oferta gastronòmica ben diversa que inclou paö de Queijo, pacoca, amanida caprese, pizza, patates fregides i galeta de melmelada de taronja. Aquesta activitat té un cost de 25€.

L’objectiu de la visita, a més de gaudir d’un maridatge de vi, gastronomia i història, és també el de posar en valor el fet que els vins del Celler Masroig estiguin presents als mercats internacionals fins a arribar a tots els racons del món: Canadà, Japó, Austràlia, Brasil, Mèxic, Alemanya o Suècia són alguns dels països on es poden trobar els vins del celler.

Maridatge en floració

Amb l’arribada de la primavera, i gràcies a la floració, el paisatge s’omple de vida. El cirerer és una de les flors més característiques de la zona de la Ribera d’Ebre, que durant aquests mesos s’estén per tota la comarca. Així doncs, el Celler Masroig en col·laboració amb Cerima Cherries, empresa especialitzada exclusivament en el cultiu, importació, exportació i comercialització de la cirera, proposa un tast de vins entre cirerers en floració. Els assistents podran viure un matí ple de vi i natura en un entorn idíl·lic.

L’activitat, que requereix reserva prèvia, tindrà lloc el dissabte 19 de març a les 10:30h a Tivissa i té un cost de 15€. Les persones que decideixin arrodonir l’experiència, podran degustar el Menú Brasa de l’Hostal Braseria de Tivissa per 19€ addicionals.