El Celler Masroig arriba a la Setmana Santa amb una agenda plena d’activitats enoturístiques per a tots els públics. Es recuperen activitats familiars com l’EnigMasroig, alhora que es potencien altres experiències a l’aire lliure i gastronòmiques, com l’esmorzar entre vinyes o el berenar amb la famosa coca de xocolata de la Serra d’Almos, maridat amb els seus vins.

Activitat familiar ‘EnigMasroig’, fins el 14 d’abril

La primera activitat és l’EnigMasroig, disponible fins al dijous 14. Les famílies podran descobrir el celler i el món del vi de forma interactiva, tot desxifrant una sèrie d’enigmes i pistes que els conduiran a un premi al final de la visita.

Un cop acabat el recorregut, els adults tastaran els vins del celler, mentre els més petits degustaran most i l’oli d’oliva verge extra del celler. L’activitat es farà a les 16.00 h i té un cost de 10€ per als adults i 5€ per als nens. Les persones interessades hauran de fer reserva prèvia amb un mínim d’un dia d’antelació.

Esmorzar entre vinyes, divendres 15

Per Divendres Sant, el Celler Masroig proposa endinsar-se entre les vinyes del poble de El Masroig i esmorzar pa amb tomàquet, formatges i embotits. A més, es tastaran dos vins i l’OOVE Les Sorts. La proposta finalitzarà amb la visita al celler i el tast d’un tercer vi. L’esmorzar entre vinyes es durà a terme a les 10.00 h, i té un cost de 20€ per adults i 12€ per nens. L’activitat requereix reserva prèvia amb un mínim de d’un dia d’antelació.

Visita al celler i vermut o berenar, dissabte 16

El dissabte 16 hi ha dues activitats programades. A les 11.30 h, es podrà visitar el celler i degustar a l’aire lliure una copa de vi o un vermut i un lleuger pica-pica. Aquesta activitat té un cost de 10€ per persona. La segona activitat tindrà lloc a la tarda, a les 16.00 h. El Celler Masroig obrirà les seves portes per dur a terme una visita guiada i, seguidament, se servirà la famosa coca de xocolata de la Serra d’Almos maridada amb els vins del celler. En aquest cas, té un cost de 13€.

Caminada i tast de vins a l’aire lliure, diumenge 17

L’última activitat es farà diumenge a les 10.00 h del matí. Es podrà passejar entre paisatges de vinyes i oliveres mentre es descobreix la cultura vitivinícola de El Masroig. En acabar la caminada, es farà un tast de vins a l’aire lliure. Aquesta activitat té un cost de 8€ per persona.