L’empresa reusenca Vermuts Miró presenta el seu primer producte 100% ecològic. Es tracta del Vermut Miró Organic Reserva, un vermut premium elaborat amb mètodes tradicionals i únicament amb productes naturals certificats, des del vi base fins als més de 40 botànics que formen part de la maceració. Elaborat seguint la fórmula original de la família Miró, el nou Vermut Miró Organic Reserva “és un vermut fresc i silvestre, amb notes mentolades, balsàmiques i records d’espècies com la canyella, el cardamom o els fruits secs“. El seu color és caoba fosc amb reflexos ambre.

El nou Miró Organic ratifica l’aposta que fa l’empresa per oferir noves propostes als consumidors que contribueixin a crear un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient sense renunciar a la màxima qualitat. A més d’estar compost amb ingredients 100% orgànics sense pesticides ni productes químics, aquesta gamma compta amb envasos sostenibles i 100% reciclables i etiquetatges i material de transport provinent de materials reciclats“, expliquen fonts de l’empresa. Cal destacar que disposa de la certificació CCPAE seguint la normativa europea, la qual acredita l’ús únicament de productes ecològics.