Viña Esmeralda By the Sea Edition: la nova edició limitada amb essència i consciència mediterrània. La marca assumeix el propòsit de cuidar el Mediterrani en col·laboració amb Gravity Wave per a retirar els residus plàstics de les costes. Per la compra de cada ampolla de l’edició limitada, el consumidor contribuirà a recollir l’equivalent a 10 ampolles de plàstic

Viña Esmeralda llança By the Sea Edition, la nova edició limitada d’aquest estiu que, a més de canviar d’imatge, “assumeix el ferm propòsit ambiental de cuidar el Mediterrani, eliminant els residus plàstics de les costes. Perquè la seva essència i caràcter són al Mediterrani, la marca s’adhereix al compromís Plastic Free Oceans i col·labora amb Gravity Wave, startup social i ambiental dedicada a la recollida de plàstics del Mediterrani i de les costes per convertir-los en mobiliari urbà i altres productes“, expliquen fonts del celler..

Per la compra de cada ampolla de Viña Esmeralda By the Sea Edition, es podrà recollir l’equivalent a 10 ampolles de plàstic de les costes del Mediterrani. El consumidor podrà comprovar a la seva contribució a través del web www.vinaesmeralda.com/ca/sostenibilitat, on es mostrarà el recompte d’ampolles recollides, a més d’informació detallada sobre la iniciativa. “Gràcies a l’ajuda dels consumidors dels més de 30 països on té presència la marca, Viña Esmeralda calcula que contribuirà a retirar 23 tones de plàstic de les costes del Mediterrani, l’equivalent a 2,7 milions d’ampolles de plàstic de mig litre, durant els mesos de primavera i estiu 2022“, comenten.

Gravity Wave, fundada el 2019 pels germans Amaia i Julen Rodríguez, té l’objectiu de salvar el mar de la contaminació plàstica a través de la col·laboració amb empreses, entitats i particulars. Per això, treballa amb una flota de més de 2.000 pescadors tradicionals en més de 50 ports per tot el Mediterrani (Espanya, Grècia i Itàlia), on recullen aquests residus, els netegen i els transformen en mobiliari urbà de material reciclat i altres productes, contribuint a l’economia circular.

Viña Esmeralda By the Sea Edition és el primer vi que s’uneix a Gravity Wave en aquest propòsit ambiental de cuidar el Mediterrani i acompanya aquest compromís amb una imatge que realça la seva essència mediterrània. “L’esvelta ampolla està decorada amb un dibuix mariner pintat sobre el vidre que evoca la calma del mar i la bellesa dels pobles de la costa. Un disseny fresc i elegant que parla de l’estil de vida mediterrani i ens convida a gaudir de la gastronomia, dels moments compartits amb amics i família, de la cultura i del mar que ens envolta“, manifesten.

L’edició limitada està disponible en les dues referències de Viña Esmeralda: el vi blanc ecològic de la DO Penedès, elaborat amb les varietats moscatell i gewürztraminer, i el vi rosat emparat sota la DO Catalunya i elaborat amb garnatxa negra. “Són vins frescos i aromàtics, certificats amb el segell europeu V-Label (aptes per a vegans), que resulten idonis com a aperitiu o acompanyament d’amanides, arrossos, peixos i mariscos“.