La DO CAVA s’alia de nou amb “la gastronomia més selecta de Barcelona” del 28 d’abril al 8 de maig donant suport a la nova edició del festival Passeig de Gourmets que se celebra al Passeig de Gràcia. Durant deu dies, aquesta quarta edició brindarà amb Cava a través d’una ruta de platets molt popular i un gran ventall de menús degustació preparats per l’ocasió amb els xefs de 18 restaurants situats al cor del Passeig de Gràcia, per gaudir-se i brindar amb Cava.

Carme Ruscalleda, Martín Berasategui, Rodrigo de la Calle i molts xefs més, han presentat les seves propostes perquè els grans amants de la gastronomia puguin apropar-se a descobrir la universalitat del Cava. Així, per segon any consecutiu, “la DO CAVA se suma a aquesta iniciativa que ressalta les tendències gastronòmiques més destacades de la temporada oferint als assistents la possibilitat de gaudir-los amb Caves de prestigi d’una gran varietat de cellers, estils i elaboracions. Una oportunitat única de tastar el potencial versàtil del Cava, participant d’una experiència gastronòmica inigualable“, expiquen fonts de l’organització.

Amb la ruta de platets, els visitants podran degustar propostes a 7€ acompanyades de diferents tipus de Cava de Guarda i Guarda Superior, “enaltint la seva experiència gastronòmica al més alt nivell“, expliquen. “I amb els menús degustació es podrà donar un pas més sofisticat i selecte gaudint d’un recorregut harmònic d’un mínim de 3 Caves per 65€ pensats i adaptats a cada viatge gastronòmic. Una oportunitat única per conèixer diferents marques elaboradores amb la reserva d’un menú de maridatge complet i fet a mida per cada restaurant participant, així com descobrir els diferents tipus de Cava elaborats sota el mètode tradicional. Una aliança guanyadora i de prestigi que omple el Passeig de Gràcia de Barcelona amb les bombolles més glamuroses del Mediterrani“.

Propostes personals de cada menú

Entre les propostes, destaquen els platets de Banker’s Bar (Mandarin Oriental, Barcelona) y el seu verat marinat en espècies, alga salicòrnia i salsa cítrica de mango o el de l’Hotel Casa Fuster i el seu caneló de rostit, foie, beixamel de ceba de Figueres i cebetes caramel·litzades, entre d’altres. Sobre els menús degustació, el recorregut s’amplia en 11 propostes variades per gaudir a Alma Barcelona, Almanac Barcelona (VIRENS), Belbo Fasto, Claris Hotel & Spa (La Terraza del Claris), Majestic Hotel & Spa (SOLC), Mandarin Oriental Barcelona (Blanc), MR PORTER BARCELONA, Restaurant Ametller Origen CASA SEAT, Restaurant Solomillo, Sintonia i The One Barcelona.

 El president del Consell Regulador del CAVA, Javier Pagés, destaca al Cava com el gran aliat de la gastronomia, en qualsevol moment i ocasió, des d’un aperitiu fins a un recorregut culinari de primer nivell. En aquest sentit, assenyala que “el Cava és gastronomia, sempre ho ha estat i ho serà, perquè ofereix una gran versatilitat harmonitzant amb les millors cuines del món“.

 Totes les reserves es poden fer directament trucant als restaurants o a través de la pàgina web del festival: www.passeigdegourmets.com