Divuit restaurants de l’Associació d’Hostaleria de la ciutat de Reus participen en les Jornades de l’Arròs Ganxet del 29 d’abril al 15 de maig. Són les primeres jornades en que hi participen els establiments d’El Tomb de Reus, gràcies al conveni de col·laboració signat entre ambdues entitat. Ferran Cerro, ha sigut el xef reusenc amb Sol Repsol, encarregat de cuinar -durant la presentació- d’un arròs ganxet maridat amb vins del Celler De Muller

Les Bodegues De Muller han acollit  la presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el patrocini d’Arròs Bayo i Bodegas De Muller. Les receptes proposades pels 18 restaurants participants, estan creades amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp. “A cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’Arròs Ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construida a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen” ha recalcat Xavier Salvat, president de l’AEH Reus.

Les receptes estan elaborades amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre i acompanyades amb vins de Bodegas De Muller. Els restaurants participants són: Ferran Cerro Restaurant, Restaurant Tennis Monterols, Bar Restaurante Toribio, Moto Sport Café, Flaps, Restaurant Tennis Pàdel Reus Deportiu, Restaurant Ma.la.vita, La Prioral Coffee House & More, Cal Serret, Vitric Taberna Gastronòmica, La Lleona, Restaurant El Círcol, Peixateries Velles, Xivarri, Café Teatre del Centre, El Racó JP, Restaurant l’Estel i Txaranga.

El restaurador reusenc Ferran Cerro.

Ferran Cerro, xef reusenc guardonat amb un Sol Repsol, ha sigut l’encarregat d’elaborar un arròs ganxet maridat amb vins De Muller. Durant l’acte de presentació de les Jornades del Ganxet, també s’ha exposat el conveni de col·laboració signat entre l’AEH Reus i el Tomb de Reus, amb l’objectiu d’unir esforços i aglutinar els establiments de restauració de la ciutat. Són precisament, les Jornades del Ganxet de Reus, les primeres en que ja hi participen els establiments del Tomb de Reus.

Jacint Pallejà Sedó, president del Tomb de Reus i el Sr. Víctor Perales, vicepresident de l’AEHT, han mostrat la seva satisfacció per l’inici d’aquesta col·laboració “que segur ajuda a potenciar Reus com a destí gastronòmic de referència i de primera qualitat.”

Tots els detalls de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus es poden consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/