El Vermut Miró Organic Reserva, escollit millor espirituós espanyol a la gala dels premis Frankfurt International Trophy. Obté la medalla Grand Gold i la millor valoració del jurat dins la categoria de begudes espirituoses amb  un total de 95 punts. D’altra banda, el Vermut Miró Gran Reserva obté, també, “un gran reconeixement” amb la medalla Grand Gold i Miró Rosso aconsegueix una medalla Gold

El Frankfurt International Trophy és un dels premis més reconeguts en l’àmbit internacional. Cada any es reuneixen a la ciutat alemanya de Frankfurt professionals de diferents sectors que avaluen els millors productes (cerveses, vins i espirituosos) mitjançant un rigorós procés de selecció. El certamen, que té el suport de prestigiosos associats, ha comptat enguany amb la participació de 4.100 productes de 50 països diferents.

Vermuts Miró, “seguint la seva aposta per donar a conèixer els seus productes als premis internacionals amb més solera, ha pres part en aquesta edició del 2022 de la gala dels premis celebrada a Alemanya aconseguint uns excel·lents resultats“, expliquen des de l’empresa reusenca. En aquest sentit, el Vermut Miró Organic Reserva ha obtingut una medalla Grand Gold i ha estat escollit com a millor espirituós espanyol després d’assolir la puntuació més alta de la seva categoria amb 95 punts. En dos dels apartats valorats pel jurat ha sumat la màxima valoració possible.

Simultàniament, el primer vermut 100% ecològic de Vermuts Miró ha sumat una nova distinció de gran prestigi amb la medalla Double Gold dels premis San Franciso World Spirits Competition. El Frankfurt International Trophy 2022 també ha reconegut la gran qualitat de dos productes més de la família Miró. El Vermut Miró Gran Reserva ha aconseguit una medalla Grand Gold i una puntuació de 93 punts, mentre que el Vermut Miró Rosso ha obtingut una medalla Gold i una valoració de 90 punts. “Les dues noves medalles s’uneixen a les nombroses distincions que tots dos vermuts sumen en competicions nacionals i internacionals“, afirmen des de la citada companyia .