Temps de Vi tanca el cap de setmana de la fira amb prop de 48.000 degustacions servides, xifres lleugerament superiors a les de l’any 2019 i unes dades a l’alçada d’aquesta edició tan especial en què la fira ha tornat al seu espai natural, la Rambla Principal de Vilanova, després dels dos anys de gairebé aturada a conseqüència de la crisi sanitària.

Pel que fa a les activitats paral·leles a la fira, l’acollida ha estat també excel·lent, amb ocupacions del 90% en pràcticament totes les activitats, i amb una menció destacada per als tastos en vaixell que, un any més, han tornat a penjar en cartell de sold out en totes les sortides. I malgrat la intensitat del cap de setmana i de tots els dies previs a la fira, que han estat més plens d’actes que mai, Temps de Vi no acaba aquí. Aquest pròxim cap de setmana continuen els actes amb dos tastos maridatge per als més foodies.

Divendres 17, a les 20:30h, a l’Hotel Ceferino, es podran gaudir els escumosos de Torelló junt amb la cuina del restaurant. I dissabte 18 serà el torn de fer un viatge gastronòmic a través de set gastrotapes de fusió asiàtica mediterrània que prepararà el restaurant Manyam i que els assistents podran maridar amb els vins més gastronòmics de Mas dels Clavers – Finca Can Gallego. A partir de les 18:30 al restaurant Manyam.