El nou vi del celler de Subirats ha obtingut 97 punts a la guia Decanter i ha entrat a formar part del selecte grup “Best in show”. Es tracta d’un Clàssic Penedès de més de 10 anys de criança elaborat 100% amb xarel·lo d’un paratge molt especial de les Muntanyes d’Ordal

El Corral Cremat d’Albet i Noya es presenta en societat amb l’aval de la crítica internacional, ja que la prestigiosa revista Decanter li ha atorgat  97 punts, xifra que l’ha situat dins el selecte grup Best in show“, expliquen fonrs del citat celler.  Aquest guardó reconeix els 50 millors vins d’un dels premis més influents del panorama mundial i on s’han tastat més de 18.000 mostres d’arreu. “Des de Decanter -continuen les mateixes fonts- destaquen el caràcter Mediterrani del Corral Cremat en un escenari “d’herbes seques, plantes aromàtiques i flors salvatges que només poden venir d’un xarel·lo i, més concretament, d’un xarel·lo de Catalunya“.  El Corral Cremat és l’únic vi català amb el segell ‘Best in show’ i l’únic vi escumós de l’Estat en arribar a la màxima categoria.

El Corral Cremat és un paratge molt particular de les Muntanyes d’Ordal. “Un amfiteatre natural de vinyes orientades al sud i amb menys hores de sol de l’habitual, una situació privilegiada que provoca un contrast tèrmic molt marcat, una lenta maduració del raïm i una bona acidesa per poder fer grans escumosos de llarga criança“. El Corral Cremat és un vi elaborat 100% amb xarel·lo d’aquest tarrer ubicat a gairebé 400 metres d’altitud i que defineix el caràcter mineral i intensament càracterístic de les Muntanyes d’Ordal.

Els 97 punts de la guia Decanter no és l’únic guardó internacional que ha rebut enguany el Corral Cremat. El passat mes de gener ja va ser reconegut amb una medalla d’or al certamen Millesime Bio, la cita més important del món en vins ecològics i, al febrer va obtenir també medalla d’or al Mundus Vini d’Alemanya.