Es tracta d’una experiència que ofereix el celler familiar del Penedès des de fa onze anys i que s’ha convertit en una de les propostes més esperades. Aquesta màgica vetllada celebra demà  una nova edició a l’emblemàtica vinya Mas La Plana, a Pacs del Penedès, i convida als assistents a gaudir del vi, l’astronomia i la música, així com de la gastronomia del Jardí Restaurant El Celleret, en un entorn idíl·lic entre vinyes i sota els estels.

L’activitat consistirà en una classe d’astronomia que impartiran els experts de l’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf. L’experiència començarà amb un passeig per les vinyes per conèixer el compromís de Família Torres amb la viticultura regenerativa per frenar el canvi climàtic i tornar la vida als sòls. Tot seguit, els astrònoms explicaran les fases de la lluna i els moments més adequats per veure’n el relleu, que es podrà observar amb telescopi. També s’observaran els fenòmens atmosfèrics i s’explicarà la relació del zodíac amb el nostre satèl·lit.

La Nit d’Estrelles culminarà amb un sopar sota les estrelles, al Jardí Restaurant El Celleret, “en un marc incomparable” entre les vinyes de Mas La Plana. La proposta culinària, basada en la cuina mediterrània, l’elabora el xef Sergi Millet amb productes de proximitat per crear les millors harmonies amb els vins del celler. No faltarà tampoc la música en directe, que anirà a càrrec del grup Diana Palau & Kike Angulo Jazz Trio. En el decurs del sopar, els comensals podran continuar observant l’espectacular cel del Penedès a ull nu o a través del telescopi.

La Nit d’Estrelles ha estat premiada en diverses ocasions per organismes com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, la World Food Travel Association o els Wine Tourism Awards organitzats per la prestigiosa revista internacional Drinks International. És imprescindible reservar amb antelació a través de la pàgina web o contactant el departament de reserves de Família Torres al 93 817 7330 o reserves@torres.es. També s’ofereix la possibilitat de fer una visita prèvia a les 19h i transport des de Barcelona.