El Celler Masroig va iniciar al juny un seguit d’activitats presencials per culminar la campanya ‘Tots busquem alguna cosa’, que va néixer el passat 2021 en l’entorn digital i especialment a les xarxes socials. Els actes han sorgit amb la finalitat de donar continuïtat a les històries digitals que s’han anat desenvolupant a les xarxes socials del celler i que giren entorn de la quotidianitat de les persones. La finalitat, per tant, és despertar el lligam emocional entre els seguidors de les xarxes socials i la marca.

Les darreres activitats proposades pel Celler Masroig per aquest estiu se celebraran en els pròxims dies:

Nit Enoastronòmica

Una nit màgica d’enoastronomia de la mà del Celler Masroig i l’Associació Bocafoscant que combina l’observació astronòmica amb un tast de vins per buscar les diferents connexions que hi ha entre la vinya i el cosmos. Els assistents tindran l’oportunitat de descobrir els diferents tipus d’estrelles i constel·lacions així com d’observar amb telescopi planetes del sistema solar i altres objectes de l’espai profund com nebuloses, cúmuls globulars i altres galàxies.

Durant la vetllada es parlarà dels diferents astres que influeixen en la vinya, i d’altres històries d’astronomia popular amb referència al vi i la vinya, dels colors de les estrelles i els colors dels vins i de Dionís, déu del vi i la vegetació. Tot això acompanyat de la degustació de tres vins de Les Sorts i d’un piscolabis de productes locals i de proximitat.

La Nit Enoastronòmica, que se celebrarà el proper 29 de juliol a partir de les 21:30h a les Vinyes del Celler Masroig, té un cost de 26€ i és necessari fer reserva prèvia.

Exposició ‘Looking for smiles’

Per tancar la campanya, s’organitza l’exposició ‘Somriures del Masroig’, un retrat de la quotidianitat, un reflex de la vida rural que lluita contra la despoblació. Històries reals plenes de VI(da) que persegueixen la intuïció de la terra. Un homenatge al poble que ens ha vist néixer i a les persones que el conreen dia a dia. La cerca incansable per trobar la nostra SORT.

Es tracta d’una exposició organitzada pel Celler Masroig amb la col·laboració de Looking For Smiles, que posa punt final a la campanya ‘Tots busquem alguna cosa”. Un vespre d’estiu ple de somriures, maridat amb els vins de Les Sorts i música en directe amb OT Boquera.

Looking for smiles, és un projecte creatiu que busca reivindicar una societat més oberta i positiva, a través de somriures arreu del món. Donant visibilitat a totes les persones que tenen el valor per trencar barreres socials i personals, defensant així les llibertats individuals i col·lectives.

La inauguració tindrà lloc el dissabte vinent, 23 de juliol, de 19 a 21:30h, al mateix Celler Masroig i estarà disponible fins al novembre, coincidint amb la celebració del Vi Novell.