La Denominació d’Origen Catalunya  serà una de les patrocinadores de la primera edició de la Fira Mar de Vins a Castelldefels, que se celebra aquest cap de setmana a la Plaça de l’Església A més, el proper diumenge 2 d’octubre, a les 12h, tindrà lloc el tast Recorregut Sensorial per la DO Catalunya, a la Sala de la República (Plaça de l‘Església)

Es tracta d’una activitat amb un aforament limitat a 25 persones i, per tant, cal inscripció prèvia, que es pot realitzar a través del web de la mostra. L’activitat forma part del programa de tastos paral·lels i, amb la mediterraneïtat del vi català -i dels vins DO Catalunya en concret- com a fil conductor, permetrà als assistents tastar 4 vins emparats sota el segell de qualitat DO Catalunya.

Mar de Vins és la primera fira de vins celebrada a Castelldefels, sota el segell dels fundadors de Temps de Vi (Vilanova i la Geltrú), una de les fires de referència del sector, amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels. L’objectiu, a més de promoure els vins elaborats a Catalunya, és fer créixer la seva presència als restaurants de la localita