La Senyoria Rosat 2019 és un monovarietal de garnatxa negra emparat sota el segell de la Denominació d’Origen Terra Alta. Es tracta d’un dels pocs rosats escumosos que s’hi emparen i compta amb una criança llarga, de més de 24 mesos. “És un escumós brut nature, elegant, de bombolla fina i persistent amb aromes que recorden a fruita vermella, pell de taronja i amb tocs a canyella. En boca compta amb una gran cremositat i un post-gust llarg“, explica la nota de tast del celler. 

Prop de 150 professionals de la restauració i la distribució han assistit a la presentació al celler  a Horta de Sant Joan. Durant la presentació, els assistents han pogut visitar el celler i gaudir d’un aperitiu i un àpat maridatge que ha posat de manifest la versatilitat gastronòmica dels seus vins.

Sobre el celler

Les Vinyes del Convent és l’únic celler de la Terra Alta que es troba a Horta de Sant Joan, una població tradicionalment lligada al món del vi i sota el paraigua de la Denominació d’Origen Terra Alta. El celler va ser inaugurat el juny de 2017 amb la presentació de les seves 5 primeres referències: Los Ceps de la Via Verda Blanc, Los Ceps de la Via Verda Negre, Els Costums Blanc, Els Costums Negre i Mas de Sotorres. Des de llavors han vist la llum el vi rosat Lola Bel i el negre Mon Pare, dos vins homenatge als pares d’Elies Gil, propietari del celler. La família dels escumosos, Diferents i La Senyoria, ha estat la darrera incorporació al ventall que ofereix el celler.