El Celler Masroig s’ha tornat a omplir aquest passat cap de setmana per donar la benvinguda al primer vi de l’any: el Vi Novell. Més de 700 de persones van tornar a omplir la plaça del celler per celebrar la tornada de la tradicional festa, amb l’espinjolament de la bota de la mà de Ginestà, padrins d’aquesta edició. Aquest va ser el tret de sortida per a una festa que es va allargar fins ben passada la mitjanit, i on els assistents van poder gaudir del concert de Ginestà i dels tastos de Vi Novell i del nou oli del raig, a més de moltes altres propostes gastronòmiques, lúdiques i musicals.

El Vi Novell 2022 ja està a la venda

L’anyada 2022 del Vi Novell del Celler Masroig ja està a la venda. Elaborat amb un cupatge de garnatxa i carinyena, el Vi Novell 2022 és un vi més que jove, un vi de temporada, fresc i afruitat. Amb un intens i brillant color robí, presenta aromes a fruita vermella, principalment cirera i maduixa, que es complementen amb notes làctiques. Un cop en boca, és un vi suau i fresc, amb notes que recorden les llaminadures. Vellutat i amb un postgust llarg, és un vi que pot acompanyar tota mena d’àpats, i que marida molt bé amb embotit però també amb productes típics de tardor, com ara els bolets o la carabassa.  

Un dels atractius del Vi Novell del Celler Masroig és la seva imatge, que enguany rendeix homenatge a tot allò que envolta el Vi Novell: converses infinites i històries fascinants, lliures de formalismes i desacomplexades. Vivències envoltades de bona companyia, on el Vi Novell n’és còmplice i espectador”, expliquen fonts del celler.  “Aquest efecte panoràmic del Vi Novell queda també reflectit a l’etiqueta, un disseny 360º que envolta tota l’ampolla i on es troben representats bona part dels conceptes que envolten el Vi Novell quan és a taula i que impliquen una manera diferent de consumir vi, informal, sense complexos. El Vi Novell és un vi per gaudir, únic i singular”, concluen.