La Denominació d’Origen Catalunya, que comercialitza més de 42 milions d’ampolles arreu del món, continua expandint el seu horitzó, aterrant al Japó, per participar en la Wine & Gourmet Japan, celebrada entre el 12 i el 14 d’abril a Tòquio.

Serà una ocasió espectacular per promocionar els vins dels seus cellers, i per posicionar-los com a una referència a escala mundial. Entre altres coses, la DO Catalunya hi farà tastos perquè els assistents puguin degustar i gaudir els seus vins. La Wine & Gourmet Japan és una conferència internacional anual especialitzada en el món del vi i dels aliments de gran qualitat. Enguany, reunirà al voltant de mil expositors i 80.000 professionals del sector“, expliquen fonts del citat Consell Regulador.

Aquesta experiència serà una oportunitat excel·lent, perquè membres de la DO Catalunya es reuniran amb professionals del vi de molts països del món“, expliquen. Segons dades de l’Observatori Espanyol del Mercat del Vi (OEMV), l’any 2022 el Japó va augmentar les seves importacions de vi un 8,9% en volum i un 31% en valor, fins als 265,5 milions de litres i els 245.429 milions de iens.

La DO Catalunya visita el Japó després d’haver aterrat a Mèxic i Polònia

En anys anteriors, la DO Catalunya ja ha visitat altres països, com Mèxic o Polònia, per presentar els seus vins. En ambdós indrets, va presentar una quarantena de referències de dotze cellers seus, sota el lema Vinos mediterráneos con más de 2.000 años de tradición vitivinícola.