El proper dissabte, 1 de juliol de 18 a 22h, la Masia Cal Teixidor, a Santa Margarida i els Monjos, es transformarà en una gran fira a peu de vinya per tal de celebrar la II Trobada de Productors d’Ancestrals de Catalunya, amb la presència de més de 40 cellers productors d’aquests escumosos, “que asseguren el caràcter i la personalitat única que els fa tan distintius“.

Els visitants podran tastar els ancestrals de tots els cellers participants, i conèixer, també, “als apassionats productors que hi ha darrere de cada un d’ells, interactuar, conèixer la seva història, el seu treball i descobrir de la seva mà els secrets que fan que cada ampolla de vi ancestral sigui única“, expliquen.

Una altra de les possibilitats que oferirà la trobada serà el poder adquirir directament als productors els vins que més t’agradin, i emportar-te’ls a casa tant sigui per ampliar la teva col·lecció com per a sorprendre a algú amb un regal especial. La selecció d’escumosos ancestrals de primera qualitat, està assegurada“, comenten fonts de l’organització.

Durant la jornada es podrà gaudir de la gastronomia de la foodtruc Carambola (@carambolabentirada) i la música en directe d’Alyta’s Soul (@alyalmamusic).

Les entrades es poden adquirir al següent enllaç

Venda anticipada: 15 €
Venda presencial: 20 €

https://www.calteixidor.cat/cat/event/2-trobada-de-productors-dancestrals-de-catalunya