És la versió sense alcohol del seu Burbujitas blanc, que amb només 8kcal i enriquit amb els polifenoles i resveratrol del raïm, “suposa una gran alternativa per a aquells que volen gaudir del vi sense preocupar-se per l’impacte en la seva salut“, expliquen des de l’empresa

La marca de vi en llauna ZEENA va presentar en la recent Barcelona Wine Week el vi sense alcohol 0,0% Burbujitas, la versió sense alcohol del seu blanc espumós que, “a més de mantenir un contingut de sucre excepcionalment baix, ofereix propietats antioxidants gràcies als nutrients del raïm. Procedent de l’agricultura ecològica, en procés de certificació Halal, envasat en llaunes d’alumini reciclat i reciclable que protegeix el contingut per a mantenir inalterat el seu sabor“, comenten fonts de la citada empresa.

Propietat de la companyia Mindful Drinkers, el vi blanc sense alcohol 0,0% és un monovarietal de airén orgànica, de to groc pàl·lid, amb aromes de flor de saüc, cítrics i fruites d’os com el préssec, i espumós en boca, amb un pas concentrat, però viu, i acabat mineral. Produïda a Castella-la Manxa (Espanya), “és una beguda lleugera, refrescant i versàtil, a més de saludable, ja que manca d’additius i sucres afegits, i posseeix una graduació alcohòlica del 0,008%, una de les més baixes del mercat“.

Conscient del problema dels sucres en els vins desalcoholizados, Zeena explica que “ha mantingut un compromís constant amb la salut dels seus consumidors“. Blanco Burbujitas 0,0% alcohol segueix aquesta línia en oferir un contingut de sucre excepcionalment baix. Cada llauna conté tan sols 8kcal, “garantint una opció refrescant i saludable“. Per a aconseguir tan escassa graduació, ZEENA ha desenvolupat la desalcoholización mitjançant “la destil·lació al buit, un procés breu i poc perjudicial per al vi, ja que minimitza considerablement l’impacte en les seves propietats, permetent obtenir un resultat integral i natural

Segons comenten des de Zeena, es tracta d’un procés sostenible, “ja que amb una durada total màxima de 3 minuts utilitza molt baix nivell d’aigua i consumeix poca energia. Un compromís mediambiental que redunda en la filosofia de la marca de fomentar un consum conscient i responsable, sense renunciar amb això al seu caràcter lliure i rebel, que convida al consumidor a superar complexos i a gaudir del vi com, on i quan vulgui“. Burbujitas 0,0 completa la gamma d’espumosos de ZEENA, composta fins ara per un blanc elaborat a la regió de Cava a base de Perellada, i un rosat 100% Trepat de la Conca de Barberà.

Sobre Zeena
Fundada en 2020 per l’emprenedora Sana Khouja, és una marca de vins vegans de cultiu ecològic envasaments en llauna d’alumini reciclat i reciclable, que protegeix el contingut amb una pel·lícula interna de VINSAFE per a mantenir inalterats la seva aroma i sabor. “Nascuda per a oferir una fórmula innovadora i responsable adaptada als nous hàbits de vida, ZEENA aposta per monovarietales de les millors varietats espanyoles, gaudint d’importants reconeixements com el Wine from Spain Awards o el International Canned Wine Competition“.