Una altra de les cites destacades de la Fira de Falset 2024 és la 15èna EDICIÓ DEL TAST DE LES MINES que se celebrarà a l’ emblemàtic Museu de les Mines de Bellmunt del Priorat el proper dia 4 de maig al matí, entre les 11:30 i les 14h. Com dèiem, coincidint amb la Fira popular del Vi de Falset, aquest és un tast professional on hi haurà reunits tots els cellers de l’associació, és a dir, cellers de la part més sud de la denominació d’origen qualificada Priorat (Bellmunt del Priorat, El Molar i El Lloar).

El tast de les mines mostra, doncs, les peculiaritats i el caràcter d’un paisatge i d’una terra en particular perquè el la DOQ Priorat és molt petita però molt complexa i aquests cellers i els seus vins singulars en són un exemple“, expliquen fonts de l’organització.

CELLERS DE L’ASSOCIACIÓ:
Casa Gran de Siurana, Álvaro Palacios, Gran Clos, Solà Clàssic, Clos Galena, Masbell, La Griba, Cellers Bartolomé i Costers del Priorat.

CELLERS CONVIDATS
Agrupació Vida (cellers emergents del Penedès), Can Axartell( Mallorca) i L’esdeveniment també estarà acompanyat per música en directe i tapes gastronòmiques “del terreno”.
Entrades disponibles a la plataforma ENTRADIUM (40€ anticipada o 50€ a taquilla)