L’exclusiu programa, impartit per Álvaro Ribalta MW, s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a les instal·lacions del celler.   
 Un any més, el celler familiar obre les portes al més alt nivell formatiu reafirmant el seu compromís i suport amb l’educació i la professionalització del sector.

Juvé & Camps vol reforçar “el seu posicionament i compromís amb la formació al sector vitivinícola acollint a les seves instal·lacions la II Edició d’un exclusiu bootcamp, impartit per Álvaro Ribalta MW, els alumnes del qual, procedents de tot el país, actualment cursen a l’Institut de Masters of Wine d’UK, referent educatiu internacional al sector, i aspiren a la més alta distinció del món del vi“, expliquen fonts del citat celler.

Meritxell Juvé, CEO i 4a generació familiar del celler centenari afirma que “adquirir una distinció tan elevada com la de Master of Wine requereix una immensa preparació, i és per a nosaltres un luxe poder oferir-los la nostra Casa i el nostre suport, contribuint així a la seva formació. El món del vi necessita persones amb amplis coneixements i és la nostra obligació ajudar-los en tot el possible sempre que estigui a la nostra mà.”

Durant les tres jornades de formació per als aspirants a Master of Wine, el reconegut Álvaro Ribalta MW ha impartit diversos tasts amb elaborats de tot el món, després de les quals s’han realitzat exàmens de perfil similar als que es realitzen a l’institut londinenc per a l’obtenció del desitjat títol, que ostenten menys de 400 persones a tot el món.

Sobre Juvé & Camps
Juvé & Camps és un celler familiar amb més de 200 anys de llegat vitícola, reconegut per l’elaboració de vins escumosos des del 1921 a la regió del Penedès, i pionera en llargues criances, de 36 a 108 mesos, i l’estil brut nature. Actualment dirigit per Meritxell Juvé, quarta generació familiar, el celler centenari continua “el seu camí fidel a les seves arrels i adopta una visió innovadora centrada en la qualitat i la sostenibilitat“.

Des de fa més de 15 anys, el celler cultiva de forma ecològica, obtenint la certificació el 2015, i practica una viticultura regenerativa per protegir l’ecosistema i la biodiversitat. Juvé & Camps es caracteritza per utilitzar únicament most flor en l’elaboració dels vins escumosos, el mestratge a l’assemblatge, la capacitat per extreure la màxima expressió de cada varietat i els vins complexos, equilibrats i que milloren amb l’envelliment en ampolla, sempre elegants i profundament connectats amb el terroir.