Xavier Pàmies i Sistaré, mestre forner i cara visible junt amb el seu germà Tomàs del negoci centenari Forn Sistaré de Reus, ha estat nomenat nou ambaixador de Miró Vermouth a Reus. Aquesta col·laboració neix amb la voluntat d’unir dues icones gastronòmiques de la ciutat i posar en valor els productes de proximitat i qualitat elaborats amb passió i tradició.

L’aliança s’emmarca dins la iniciativa de Miró Vermouth per establir vincles amb figures destacades del territori que comparteixen la seva filosofia d’excel·lència i arrelament al territori. Pàmies, conegut per la seva innovació en el món de la fleca i el seu compromís amb el producte artesanal amb un equip de més de 25 treballadors entre les botigues i l’obrador, aportarà la seva visió i experiència com a referent local.

Per mi és un orgull representar una marca tan emblemàtica com Miró. Compartim la passió per la feina ben feta, l’aposta pel territori i les ganes d’innovar sense perdre l’essència“, ha expressat Xavier Pàmies. Per la seva banda, Xavier Martínez i Serra, president de MaserGrup —holding empresarial al qual pertany Miró Vermouth— ha destacat la importància de l’acord: “Amb Xavier Pàmies compartim valors, orígens i un profund compromís amb Reus. Aquesta col·laboració és un pas més en la nostra voluntat de reforçar el vincle amb la ciutat i les seves persones“.

Amb aquest nou vincle, Miró Vermouth continua apostant per la proximitat, la cultura gastronòmica i les aliances amb figures que simbolitzen el millor del territori.

Sobre Miró Vermouth

Miró Vermouth va néixer l’any 1914 a Cornudella de Montsant i el 1957 es va traslladar a Reus, ciutat referent en la tradició vermutera. Des d’aleshores, ha mantingut el seu compromís amb la qualitat i l’autenticitat, convertint-se en una marca líder a Catalunya i a Espanya, amb projecció internacional. El 2020, amb l’adquisició per part de MaserGrup, va iniciar una nova etapa centrada en l’expansió geogràfica, el llançament de nous vermuts i la consolidació de la seva identitat com a referent en el món dels aperitius.

Sobre Forn Sistaré

Forn Sistaré 1910 es va fundar a principis del segle XX i actualment és dirigit pels germans Xavier i Tomàs Pàmies, sisena generació familiar al capdavant del negoci. Amb un ampli nombre de punts de venda entre Reus i la demarcació, treballen des d’un vessant totalment artesà l’elaboració de pa i brioixeria amb l’ús de masses mare de cultiu, fermentacions llargues i farines d’alta qualitat. El seu treball s’ha vist dignificat amb diversos guardons com el premi al Millor Pa de Pagès IGP de Catalunya, la Llesca d’Or a la Millor Fleca de Catalunya o el premi al Millor LLonguet de Catalunya, entre d’altres.